Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fóra Ostatní Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Thielli

Fifi

měla jsem rozepsaní udání na tebe, pro Martu Kubišovou, jako že psi uvázaný na řetězu ke klacku, ale se mi to smazalo a nechce se mi to celé psát znova. Takže pro tentokrát ti to prošlo.

Jinak jsem se na tebe přestala těšit, jak jsi mi přikázala, takže doufám, že to setkání vyjde.

Pak jsem z tvých fotek usoudila, že se mám stydět, když mě otravuje při odjezdu z chaty provést závěrečné kroky… zamést, příp. vytřít, naházet pár věcí do tašek, vynést jídlo ze sklepa, zavřít okenice a zamknout.
    Protože zabalit TEN VÁŠ CIRKUS 🤡🎪 na louce a ještě to na dvakrát odvozit dom… no, to chce jiný nasazení.
    A psiska boží. Ti by se mi hodili jako odpuzovač lidí. Když vidí babu se dvěma pudly, spíš je to ke mně stahuje… ale kdybych šla tady po Praze s TAKOVÝMI PSY 😍, věřím, že by se mi minimálně majitelé uštěkaných amrdolů na flexinách vyhýbali obloukem.

A co zranění z boje? Už je všechno po placákovi zahojené?

A takhle jezdíte každý rok? A je to OK, když je tam víc psů a tím pádem víc majitelů a tím pádem víc názorů na to, “kam až sahá svoboda” jejich psů… já mít hnědou na kabelu a přilítávat tam opakovaně nějaký lezdozadku od sousedů, nejdřív bych vyletěla na psa, pak na majitele a měla zkaženou dovolenou… nebo tam platí nějaká pravidla a lidé je respektují?
    se možná ptám jak blbá, ale já takhle nikde nebyla a beru to podle chování na ulici. Máme za sebou jen ten tábor u Franty Šusty, kde byli samí labilové, takže všichni striktně dodržovali daná pravidla…