Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Včera jsem přijela z retro rekreace (psala jsem vloni v září na Zvířetník). Při objednávání jsem kvůli Goliáškovi poprosila o pokoj v přízemí. Byl čtyřlůžkový, ale platí se jen obsazené lůžko, taky byl bez televize, to bylo docela fajn. Když jsem jezdívala se psem, nepřipadala jsem si tak sama jako teď, i když ráno mě vždycky přivítal zdejší psí pan domácí Ben. V sobotu jsem vyrazila na akci Cihelna, tak jako každý rok tisíce návštěvníků. Lístek jsem měla předplacený, takže frontě u vstupu jsem se vyhnula, ale stejně jsem kvůli vedru nevydržela celý program.😟 V neděli jsem se vypravila na Čertovku a v pondělí jsem jen tak courala po Králíkách se zastávkou na zmrzlinový pohár ve vyhlášené kavárně.🍨 V úterý jsem se pochlapila a vystoupala jsem poutní cestou ke klášteru na Horu Matky Boží. Všichni poutníci jdoucí za mnou mě předběhli, jedna skupinka mi nahoře vyjádřila uznání, že to stařenka zvládla. 😉Tak jsem se odvážila jít zpět cestou kolem Mariánského pramene – bylo to dál, ale horší cesta.🤭 Byla jsem na sebe pyšná, že jsem to zvládla, protože pořád v nohách pociťuji následky loňského úrazu. I kvůli Goliáškovu zdraví jsem toho moc nenatrénovala. Ve středu opět Králíky, návštěva Muzea celnictví. Ve čtvrtek zabalit a domů.