Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsem měla fčéra flákárnu, páč když jsme dojeli dom, viděla jsem, že je Olinka u babičky, tak jsem skočila na kus drbu a až pak šla domů, kde už rotovali ohaříci po zahradě, kam je pustil Brtnik. To je tak moc fajn, vypustit je jen takhle hned z první, nemuset řešit nic kolem – převlíkání, obojkování. Vyběhnou si, ulevěj si a není kam spěchat. takže jsem se mohla zakecat a bylo to prima. pak jsme si ještě sedli na chvilku s Brtnikem na zahradě a já se pak šla cournout jen tak nalehko s ohaříkama. Rumíček má u šňupáku nějakej flekanec, ale vypadá to nakonec, že to bude fakt nějaký hlodnutí od hmyzu, má tam dirku, tak sleduju a fotim, abych viděla, co to dělá. Tali měla v pondělí nějakej výtok 😮 , tak taky sleduju, nefotim. Teď se zdá, že snad dobrý, ale tady není nic vidět, takže jsem ve střehu. No a protože bylo vařeno, milá Mařeno – kulajda, tak jsem jen udělala hromadu salátu a vypleskla se na gauč a čučela na Ženy v pokušení. Miluju Élišku a její hlášku – spoléhej taky na svou voňavou frndu 😀 😀 . V jejím podání to zní naprosto excelentně 😀 😀 A výraz Lenky Vlasákový a Veroniky Khek Kubařový je v ten moment geniální 😀
Už bydlí Petrs v tom jezeře, nebo co to kupuje, jak psala Thieli? Nebo teda Thielli, Thielli vlastně ne, dnes již Lama křížená s Orangutanem (pokud jí zbyly ešče nějaký Rumoušovy chlupy z neděle, jak po ní lezl.
Nemožu najít v tý záplavě informací, co se stalo s černou, jak zmiňuje černej čaj?????
jsem též ráda, že jsem Mílino kuchařské okénko otevřela až teď ráno po snídani, protože koprovku miluju. Ateda drobenku taky, zvlášť když do ní dám skořici. skořicová drobenka na švestkovým koláči………..ach mana, mana. Mňam, mńam, jak by řekla paní Medřická.
ČERNEJ ČAJ
Od 1.8 mam ofiko 90% HO
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GRATULACE!! TO JE SUPR.
a souhlasim s Fifijovou – nefrflej a užívej si to, že Ti to vyšlo. Co bych za to dala!! 90% procent!! Klidně bych úřadovala v garáži. teda ne v zimě, ale tak třeba v šatně, kdekoliv, kdyby to bylo doma. važ si toho, že to máš.
Asteris
krucinál, to je prekérka s tím palcem!!! Taková blbá náhoda a zrovna před dovčou. Nešla by nějaká ortéza nebo něco podobnýho? Neexistuje něco?
Hele jo, hele, hele, koukla jsem:
https://www.google.com/search?q=ort%C3%A9za+na+palec+u+nohy&rlz=1C1GCEV_enCZ974CZ974&oq=ort%C3%A9za+na+palc&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgCEAAYDRiABDIGCAAQRRg5MgkIARAAGA0YgAQyCQgCEAAYDRiABDIJCAMQABgNGIAEMggIBBAAGBYYHjIICAUQABgWGB4yCAgGEAAYFhgeMggIBxAAGBYYHjIICAgQABgWGB4yCAgJEAAYFhge0gEINDYxNGowajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
třeba by to pomohlo, aby sis tu dovču mohla trochek víc užít?
Zlatka
Taliaméba je furt pomlouvaná a přitom už šlape jak hoďky
tetkon kecáte pani Zlatko, dyk ji furt chválim. Jen…..je prostě za nemehlo rodiny, no 😀 . A to to bývalo ještě horší – ona se fakt přerážela sama o sebe, jak byla ten kotcovej pes. Tak jsem ji učila lézt po stromech, aby začala vnímat ty svý krásný dlouhý haxny. Jinak už by byla sádrová jak trpaslik 😀
udělám krok a pak letím směrem, kterým jsem nechtěla
to znám. Já třeba jdu otevřít dveře a než je otevřu, hlava už jde napřed a takovou si ji prdnu těma dveřma do hlavy!!! 😀
teď to zalomili.
😀 😀 žiš voni jsou fakt ale hrozně rozkošný a jak že to maj s oběma páný domácími?
Fifi
. Vrzne lednicka a hned se ji rozsiri zornice, poskakuje, co bude za mnamku. Tak urcite…
😀 😀 tak určitě – Ty seš tyranka!! 😀 😀 ale chápu. Jen škoda, že to je furt vždycky jen dočasně. Źe pánčičce se nerozbřeskne ani náhodou.
Kdyz byl v rausi hned po akci, vyplach Betadinou, si toho nevsim, jak ho to zaclo palit???
to je blásen, bláznivá, 🙁 . Kde sakra sebral to řešení ze všeho se vykousat!
Twe, jsem mela dycky zvirata naklikany na osetrovani, s timhle matrosem to nešlo, nejde.
Budeš muset po staru, no. Asi? nebo nevim, nevim. fakt tohle není vořech, ale voříšek.A souhlasím se Zlatkou, máš zlatou trpělivost. Udržet nervy musí stát hodně úsilí, páč by ho člověk už asi přetrhnul.
kachna
Jsem debil, litovat netřeba, je to spíš komický
😀 😀 tak jo, tak já se tady směju, když můžu 😀 a gratuluju k závodům.