Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fóra Ostatní Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fifi

Mno, tak to byla dovca, ted back to reality.
    Si zkopiruju dnesni hlaseni, tedy z 20. 8. odvedle z diskuze:
    Akorat mam ted prekerku s Pepinem, sousedovi zdrhla ovcanda a nez jsem vylitla ven, tak se bud ona sestekala na primo s myma pres plot a hlodla nebooo se Ruzice i na dalku nasrala a kousla Pepina do nohy nebooo nekam hnatu strcil a o neco si ji rozfiknul. Kazdopadne ma skubu v kuzi nad prstama predni pravy nohy, skobicku takovou. Mno, osetrete neco blaznovi, kterej jde po vsem, co mate v ruce. Kdyz byl v rausi hned po akci, vyplach Betadinou, si toho nevsim, jak ho to zaclo palit???, tak jekot a do ceho bych kousnul. Ted jsem mu to silou vule ovazala zlehka obvazem, aby si to nerozblemcal – tohle bude este zajimavy.

Bylo to zajimavy pozdeji vecir, kdy jsem mu chtela ten obvaz sundat. Zubama do me sel dost tvrde. Az jsem si pomyslela na svou maticku, ktera dycky rika, ze me jednou cokle sezerou a cajti najdou ohlodanou kostru. Nejak jsem mu obvaz (dvakrat jen nohu obtoceny) sundala, nandala malou fusku. Nazral se a zacal blemcat, vrsek fusky si stahnul. Nechceme rozblemcanou ranu. Twe, jak s divokym zviretem bylo mu pak sundat i tu malou fusku, to me uz vnitrne nasral, ze se nenecham dohlodat a jsem chytrejsi nez on.
    Klikr a antiklikr. Klikrem ukaz nozicku, sikovnej, manipulace i s ostatnima koncetinama – to zna kvuli suseni. A pak ta jeho zranena haksna spesl NOZICKA, no tak tu pry neda a nepujci. Jsem na nej musela pouzit vodu ve flasce, kdyz zacal hystercit a zubama do me. Jeden cakanec a NEDELEJ TO. Vymeknul okamzite, sice piskal, ale nechal si navliknout vetsi fusku a obtocit ji naplasti, megavykon.
    To popisuju jak boj s drakem, ale ono to tak fakt je. Sileny s nim. Neprehanim, opravdu mi z nej uz tika oko. Ale zase si rikam, ze vsechno spatny pro neco dobry, jednou bude muset na kastraci – a predat tam psa, kterej jde natvrdo po lidech, to asi nepujde. Kdyz bych se neozvala, pri dalsi vymene ponozky se mi opravdu trefil tesakem do tepny. 🙂