Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

kachna

to asi me, jeste chybi jak ze spaleniny kape pot

Vyšší level 😀

My si užíváme konec prázdnin. Včera nám přišel e-mail, že u dětí na táboře se objevil černý kašel, a 2/3 dětí jsou nachcípané, tak si uděláme v pondělí super výlet k doktorce.
    Do toho se mi radikalizovali šéfové ve druhé práci a nemyslím, že by z toho mohlo být něco dobrého.
    „Velký šéf“ jel včera navštívit „Místošéfa“ na jeho akci a ten se s ním vůbec nebavil. bylo mi velkého šéfa fakt líto, protože se už od středy těšil na to, že mu návštěvou na té akci udělá radost a místo toho ho (abych v tom jako nebyla málo zamotaná) hlava naší organizace jen přes rameno a tak, aby to bylo dobře slyšet, nazvala ožralou. Dorazila to moje nejstarší dcera, která se zeptala svým zvučným hlasem, zda to je ten, co vyrazil St. (dál se nedostala) :D.
    Po návratu domů jsem řešila hovor s mými odbornými šéfy, kteří se rozhodli že Velkému šéfovi předvedou čoro moro a využijí k tomu jednu, mně ještě nevyplacenou, část mzdy. A pošlou na velkého šéfa interní audit a setkají se s účetní a… a… a…. achjo. (Prosila jsem, ať reakce aspoň odloží do dneška, že velký šéf neměl dnes dobrý den. Ale to nemůžou 🙁 ). Testosteron je sviňa.
    Vysvětlivky 😀
    velký šéf – hlavní šéf
    Místošéf – jeho zástupce
    hlava organizace – šéf naší místní organizace
    odborní šéfové – moji přímí šéfové, kteří ale nepodléhají velkému šéfovi, ani místošéfové.
    Je mi to líto, když vidím, jak se tu mlátí dvě skupiny lidí, kteří mají stejný bohulibý cíl.
    No, omlouvám se, že jsem vám sem vylila kýbl negativ. Abych to zakončila pozitivně, tak mám v práci vyměněné skříně a vypadá to tam hezky (konečně) a zítra budeme hopat o závod na prvním mnou pořádaném Cítovském závodu „Easy hop“. Tak už se těším!!!