Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Fifi-o tom ručníku vím,mám používám,ale mě to do sucha nevysuší….
s tím,že furt češu,fénujju,zlatý holoprtky..
no o tm jsme se i párkrát bavily,
ale když s tím psem chceš cvičit,tak zase v těch malejch plemenech velkej výběr není-2-3 kilovýho psa typu pinč,čivava…nechci-to už je moc pidi
pudli se stříhají,pak jsou teriéři a placatý tlamičky,případně dlouhosrstý šeltie..
jinak vím,že jsem zde párkrát zminovala šiperku a mudi-ty se neupravují a cvičí se s nimi,zase teda jestli mudi už není něco jako malina v malým…
za mě by bylo ideální mít někho kdo my upraví knírače,nebo mini chodskýho psa-a ten neexistuje:-D
strašně se mě líbí chodáci….
Čajíku-no,uvidím jak budu mít volno….
přeju dobrý počasí a fajn,že tě napravila masáž!!
j
já cvičila po kouskách cviky ve stoje na záda na vycházce ze psama včera směr k lípě,vždycky,když se Dafi zastavila,že nejde-protože kopec a stejná trasa,tak jsem si zacvičila….-velmi praktické,pak jsem po cestě něco pocvičila i ze psama,aby se trošku prohejbaly a jela jsem do města do optiky pro nový brýle,
v optice měření zraku+výběr brýlí-hodina!!!-ještě,že Anička sídlí hned vedle zapadla jsem k ní na kafe,
dala mi kafemvytrhla 2 šedivý vlasy-jako dobrý-mě má kdo trimovat:-D
a v 11 jsem jela dom
pověsit vypraný prádlo s předpírkou na 60-ručníky,utěrky a kapesníky se mě konečně !!takhle vyperou v té nové pračce bez namáčení celou noc jak předtím!!
tak to tak jednou za 14 dní peru-4hodiny to pere,
pak vysát/vytřít,sklidit usušený prádlo a válet se a číst,k večeru posezení s máti na terase,a pohádka a hají…..
dnes mezisměna..
ze psama jsem šla kousek k lípě,pohrát si s něma+pár cviků,
a doma jsem odcvičila pořádně na záda,dopiju kafe a mizím….