Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
tak včera raní vycházka ze psama,
a hudební odpoledne-kdy jsem nic nedělala-jen poslouchala na Artu koncerty-Javory,Žalmana-dokument a Věru Martinovou
pak odpolední-hl,kasa+večerní úklid,před půldevátou v noci doma,
nebylo mi dobře…
tak jsem doma čučela u PC,Martin chtěl posedět s máti…
tak se to odložilo..
dnes kromě praní věcí z práce jsem taky nic nedělala,
ráno vycházka ze psama-Dafi jít nechtěla,tak jsem vzala kousek mezi polama směr ke křížku Betty s Žerykem,
a pak Dafi s Žerykem-Dafi dostala na začátku vycházky rychlou chůzi u nohy +pár obratů,pak šla kousek u nohy,pak oba na volno,šly jsme ke křížku-za chládku,ve stímu a mokrá tráva,
pak podél lesa dolů a zpět ke keřížku,
zpátky už běhala,ke konci jsme si pohrály,a na zahradě měla obíhačky strmů a Maxík taneční cviky,
takže větší vycházka za mnou-i když,kdybych věděla,že se odpo pojede k vodě..tak se ráno tak nesnážím s vycházkou:-)
pak jen válení doma,pokec se švagrovou,která tu byla s dětmi,po obědě se 2 odjížděla a nejstaršího se švagrem tu nechala,nejstarší,sedmiletý,co mě na oslavě obehrával v pexesu a v jiných hrách:-)
Martin udělal oběd-kuře/rýži a nádivku
a jely jsme se psy k rybníku za Bohdalicemi,za Kučerovem,kam chodíme po cyklostezce s Kozlan,ale podruhé straně,ted jsme nechaly auto u polnačky na kraji a kus teda jsme šly k pěkným čistým rybníků-ve Vicánkách je už moc špinavý+sinice…
tak sice od auta kus,ale psy se cestou tam vyvenčily,u rybníka si zaplavaly,a šlo se zpět,zpě trošku proschly,doma se vysušily,učesaly,vyfénovaný břicho nohy u Dafi a jít se válet na terasu…
pak dojel druhej brácha,s ním se synovcem jsem dala pexeso,grilovanej hermelín a zeleninu,ostarní měly klobásky a špízy,
pak našel švagr starý rachejtle něco házely na dvoře,
a ted že budou házet další-to,že si to nepřeju nezajímalo ani švagra,ani synovce,a synovec to vytunil odpovědí,že tatinek tady má půlku baráku-což je pravda-půl mátinýho domu je napsanýho na švagra,takže malej řekl,že záleží na tom,co řekne tatínek,
co řene teta a babička je fuk,tak jsem se ted sebrala a bez rozloučení šla dom,
chcou něco házet na zahradě a mě to vadí nechcu se s nima hádat,nasraná su hodně…
ale co,že mě tady nic nepatří,že….
Čajíku-tel jsem neslyšela,ozvu se v pondělí večer….