Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
THIELLI-chodíš nakupovat?Když
tak teda nechod ani nakupovat…
u nás v obchodě se to honí,řve,neposlouchá-děti 10-12+-rozuměj-unesly by trošku nákupu,můžou podávat z pásu a tak…
tak ti stojí čučí do mobilu-když u slečny-velikosti naší jedné zástupkyně-tintítko-řekla její babička-počkej,to je těžký jáí to vezmu-tak jsem měla co dělat,abych se udržela a zeptala se,jestli k nám slečna nehce na brigádu,že by tyhle těžký věci musela tahat celý den…
malým dětem honících se kolem nás když taháme obří 2 metry vysoký těžký palety,který po zabrždění ještě po poojedou-díky tomuhle už vím,co je to brzdná dráha-tak těm říkám-že nejsou na hřišti,včera maminka jednomu dítěti vyhrožovala,že ji dá do vězení
jedna maminka flákla dítě arážkou-ta tyčka mezi nákupy-co se dává,dostalo takovou ránu,že se divím,že tu tyčku nezlomila:-(((
některý rodiče se k těm děttem chovají tak hnusně,že nevíme proč je mají-ano,myslíme s kolegy ty rodiče co jsou na ty děti hnusný,kdykoliv je tam vidíme-není to-ted mě došla trpělivost…
vím,že nemám děti,ale ….těch vychovaných menší množství a i kolegové,co mají děti,i zákazníci se shodují,že tohle dřív nebylo………
zakázala bych vstup dětem do obchodů a restaurací,když se neumí chovat…
přála bych jejich rodičům,aby si za mě sedli v tu chvíli a začaly si markovat nákup,když jim do toho ječí dítě,háže tam věci,oslintává,načíná,ujídá,upíjí….
ano-Děti v obchodech slouží často jako výborná antikoncepce !!!!!!!!!!!!!!!!
a těch vychovaných je prostě fakt mín!!!!!!!
takže zítra si tam vem pudlíky,
já se fakt nedivím hoteliérum,kavárníkům atd,že NĚJDE NECHCOU DĚTI!!!!
JÁ SE DONEŠKA DIVÍM,ŽE U NÁS ŽÁDNÝ NEPŘIŠLO K ÚRAZU-ŽE NA SEBE NESESYPALO RAGÁL Z OKURKAMA ATD….
TAKŽE TĚ VELMI UPŘÍMNĚ CHÁPU A LITUJI-JÁ BYCH SE NEUDRŽELA A S TY DĚTI NAPOMENULA,TAKŽE BY MĚ SEŘVALY RODIČE A JÁ BYCH SI SKAZILA DEN,PŽÍPADNĚ DOČU…
SEŠ ŠIKOVNÁ,ŽE SE UDRŽÍŠ…JÁ NERVÁK-MÁM OBČAS TENDENCI ŘÍKET CO SI MYSLÍM….