Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Kimi, taky jsem se dívala na feňulku a říkala si, hypoteticky, esli by se jí u mě líbilo? Držím palce aby to vyšlo, je to moc sympatický pejsek. A mám nápad, co kdybychom za spolek Zrzavec poslali do útulku zprávu, že úplně nejvíc na světě jsi ten nejvhodnější kandidát pro adopci Dianky? Souhlasíš?
Thielli,
ty se vyznáš a brilantně formuluješ, co říkáš malé společné podpoře pro Kimi?
Zlatko, že ťapkám oba zrzínky po ramenou a gratuluju k první ugňávené myšce. Pusu posílat se neodvažuju. 🙂 A piš, prosím, co zase mlaďoši vymastili.
MirkaD,
ve čtvrtek jsem byla podruhé v životě v Penny a myslela na tebe. Normálně tam nakupovat nechodím, mám to daleko, ale můžu tě ujistit, že takové panoptikum jsi ještě neviděla. Kam se hrabou vaši vesničani na porubské důchodce a mou maličkost. Melouny byly v akci (jeden jsem táhla v baťůžku dom) a také sýr Grana Padano byl v akci s přívětivou cenou (ten jsem nenašla) a pak jsem se ulakomila na víc jak půllitrový, buclatý, červeně smaltovaný hrnec s bílýma puntíkama, myslela jsem čistě na ohřátí mlíka, ale su blbá jak troky, on to nebyl kovový hrneček, alébrž keramický a vařit na plynu se v něm fakt nedá. 🙂 Přestože je masivní a kapku těžší, už je můj oblíbený a mám z něj radost.
Miri, jsem moc ráda, že klapla dovča a mohla sis kapku dáchnout, tvá práce je nesmírně fyzicky i psychicky náročná.