Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Čajíku-no,já to spíš myslela tak,že si v téhle práci končila pozděj než v té minulé-jakože,jiná pracovní doba a tak,
a že z domu by si to třeba mohla přizpůsobit jak chceš ty časově…
píšu třeba,no to je jedno…
já ti o víkendu zavolám,a uvidíme,jestli něco uvidíme….
tady bych se do toho 20krát zamotala:-)
Kimi-jo fenka vypadá sympaticky!přeju at vše vyjde-fenka i kontroly!!!
jinak já včera kus volnýho dne prouklízela,protože jsem řekla,máti,že se mě líbilo,jak to je u bráchy Martina na terase-mají ji teda čtvrtinovou,ale kromě boudy+pelíšku pro psa a mini botníku,tam mají jen židle a stůl…
no a my obří stůl,židle…
postel
4 pelíšky,
Martin stolek,
pak peřináč,vedle něj 2 dotníky,s toho z jednoho je stříhací/trimovací stolek-prostě vevnitř je ufiklej velkej kus police,at si mám kam dát nohy,když stříhám/češu,
tím je mín místa na boty,+je tam vysavač..
ve skříni u zdi jsou deky co se nevejdou dom,
věci na psy co se nepoužívají,ale jsou náhradní-košík na Maxe….
věci ci Martin nechtěl vyhodit v peři náči starý časáky,peřiny deky,na skříni krabice, plastová,na tom zase plastová krabice,z toho koukaly věci…
no a máti-tak,si to uklid,přeber,akčně se do toho pustila to přendávat vyndávat…
no takže věci z peřináče na půdu,deky do peřináče,věci ze skříně vyhodit,poumývat peřináč i skřín,to co bylo na ní tak do ní,dost věcí vyhodit…
takže ubylo věcí,je to uklizený,přehledný,skřín jde dokonce:-O zavřít:-D
ještě bych brala kdyby zmizl peřináč a jedn botník,
ale to by zase nybyly kam dát deky a část botů…
no ale už aspo na té skříni to nevypadá tak děsně,a ubylo věcí vevnitř i na btníku…
prostě malej domeček,z málo místem-i když pravidelně třídím oblečení/knížky,tím,že můžu používat jen horní a prostřední polioce u skříní,tak je prostě málo místa a na boty máme v chodbičce pidi botník….
no uviíme časem něco vymyslím…
pak jsem bleskurychle leteck uklidila vevnitř a zjinak se jen válela,ležela a spala..
odpo z máti na terase….
dnes ráno vycházka,kdy Dafík nechtěla capat,ale vůbec,mě se s ní nechtělo vracet,tak kousek do dědiny-k zastávce-tam na rantlu takovým vyšším si daly oba sedni/vstan,pak zpět k zahradám-v zátočince tam si daly obraty na místě a vstan,pak kousíček po polnačce,tam si dala DAFI hledj/ztrtil,
to už šla zpět máti z vycházky,tak jsem s ní šla k bráně,Žeryk se konečně vykadil,Betty,že bude cvičit,tak jsem trošku pocvičila s Betty a Maxem-lehni/za pochodu přivolání a otočky a packy,pakk si šla pocvičit Dafi pěkně ve stínu s mokrýma nožkama od rosy,tak si nemohla stěžovat na vedro:-D
tak si párkrát spokojeně donesla peněženku,udělala pár otoček,kroky a šla za bránu,Žeryk pár cvků na místě,na zahradě zaházet kolečko,a šlo se dom
Dafi na konci spokojeně a vysmátě cvičila,protože zjistila,že už se nikam nejde,tak makala spokojeně a bavila se-svižná,akční,,,,
popravdě,kdyby se mě s ní chtělo vracet-jakože bych nemusela řešit-jídlo u psů rodičů,otevřený dveřee,a tak,tak ju vrazím na začátku dom,jdu kousek s Žerykem,pocvičím pak s oběma a je to..
takhle jsem jí to kouskovala,aby ju to trošku bavilo,a aby se Žeryk vyvenčil…
tohle je blbý,u 2 psů-když člověk vidí že by měl kouskovat vycházky…..
a nemá na to chut,energii,….
když to není prostě čapnu 2 psy a jdu….,