Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

tak mám za sebou 3 odpolední a jsem zničená,tak,že mám problém su sundat i gatě…
    ale krční páteř dobrý,tak co bych chtěla-jak mě chytí krk a hlava tak nemůžu nic,jen ležet…
    v pondělí pejsani vycházka v Kozlanech a zpět-cyklostezka velmi rychlým krokem,tak se proběhli,
    pak odpo-kde jsem byla minimálně na kase,a hodně jsem vybalovala,uklízel….
    úterý byla ráno cvičící vycházka s aportkama a přivolávačkama,
    ve snaze prooběhat psy,když jsem se moc nehla od domu,
    pak pěšky na odpo,
    v pondělí odpo odjel tatka,Martin měl ještě dovču,ale pondělí odpo proležel,byl po té dovči utahanej..
    protože výlety,vycházky,předtím jezdil pro mě do práce/z práce,staral se o zvěřinec,zahradu,no moc se nevyspal,a furt někde něco-někam jít/jet/vstávat…
    -úterý zase odpo-a zase hoodně vybalování+úklid,na kase skro vůbec,takže tělo utahaý,ale hlava odpočatá,
    ne jak když su na kase,kde tělo utahaný+hlava vyždímaná a já vycucaná z lidí,
    skončily jsme v dest v noci,spát jsem šla o půlnoci….
    včera ráno vycházka ke křížku a zpět,
    zkrátit Dafči nohy,fousy,vyčesat,
    rozloučit se s tetou,která po týdnu a půl odjela,
    ukázat máti fota z dovči,,oběd…a pá pěšky do práce..
    tam jako 3-takže kasa minimálně,ale hooodně vybalování,lisování+úklid a ve středu se chystají akce+velký přecenění-konec tak v 11 v noci….
    nachodit jsem mohla tak 14 km..
    zástupkyně nachodila 22000 kroků-tak já když byla minimálně na kase,tak asi tak o kilák mín….
    no spát jsem šla o půl 12 v noci,ve 4 ráno jsem šla do vany a čistit si zuby,na to jsem po práci neměla sílu….
    všechny 3 dny v práci byly v pohodě,myslím,jako i kolektiv,takže žádný nervy,ale jako ještě,že dnes den volna…UFFFFF
    dnes jsem vylezla o půl osmé šla s máti ven ze psama,odbelhala se s ní kolem lípy—-hájenky,takže psi měly větší vycházku,než pár metrů sem/tam…
    venku jsme byly hodinu,tak dobrý,na to,že sotva lezu+bylo chladno,tak chladno,že jsem si límce vesty psí vycpala sáčky na hovínka,at mě netáhne na krk:-)))
    protože všechny šátky a nájrčníky doma:-)
    ted už zase teplo,ale vycházka byla za chládku+je tady fest sucho:-(
    ted mám po snídani,a měla bych si umýt hlavu,ale asi spadnu po hlavě do vany,vyhloubím tam díru a budu tam trčet z nohama nahoru jak kohoutek v oboře v té pohádce…tak nevím no…..
    ale vypadám tak děsně,že bych i doma nejradši nosila čepičku:-)
    vlasy koruna krásy ženy…
    kdybych měla prachy navíc,chodím 2 krát týdně ke kadeřníkovi,at se s tím nemusím umývat,fénovat-s bolavýma zádama je to radost…..,

Kimi-pěkna lamička:-)

Čajíku-tak to by jsme se mohli,víc vidět,než když jsi dojížděla,ne???