Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

jinak šaty jsem měla až odpo,jiný,tak asi myslíš toto…
    tobě budou ten HO schvalovat 2 měsíce???
    tak přeju at to vyjde co nejdřív!
    no nakonec mi ten týden s Martinem vyšel+k tomu 2 volný vvíkendy byly a jedna volná neděle a úterý-takže dobrý…sice ne 14 dní jak jsem chtěla,ale po měsíci nervů,kdy jsem měla nervy,že to nevyjde su vděčná za toto,akorát doktory si musím řeobjednat…
    ty mi tam nevyšly,i když byly předem napsaný….,ale nemám už sílu….
    vyčerpala jsem ji na debaty doma/v práci o dovolené
    doma-ty si to neumíš zařídit??
    a v práci jsem už s tím dost prudila……:-(

Thielli-snad podrobná reportáž nevadila:/,když já to stručně neumím…
    bud slohovkuju,nebo nepíšu….
    no a dovča se povedla…
    j 2 týdny v tahu by byly lepší,to je jasný,ale su extrémně ráda i za tohle!!!!!!

Maya,Petrs01-no já to psala na chovu,jestli není lepší si na ty koníky nechat zajít chut,v tomhle věku a zdr.stavu….
    by mě asi stačilo půlhodky….
    a oni všude hodina…
    chvilku vozí jen děti…
    tady jsem je ukecala,a vím,že jim to přšlo hrozně ftipný..
    což jsem jim i řekla,že vím,že je to trapný..
    zase mají za to prachy,tak jim to může být fuk..
    a tomu co mě vedl jsem vysvětlila,proč si netroufám sednout a na hodinu někde jet-špatný zkušenosti z minulých vyjížděk,kdy si se mnou kůn na třetí vyjíždce dělal co chtěl-a to jsme jely hodinu-silnice,pole/les,i klusaly-se divím,že jsem se nepřizabila:-(
    v lese mě odíral o stromy,na silnici stál…
    a snažil se mě vyrvat otěže….
    a baby co nás měly na starosti je ly vepředu a řešily si soukromí..
    já tam byla s kamarádkou a její maminkou,ty jely prvně….
    předtím v tom samým místě vyjíždka úúplně v pohodě
    první vyjíždka v mých 20-na jízdarně45 minut taky dobrý-i jsem si toho koně mohla vyčistit-tady ne-prý by mě mohl v boxu zabit…:O
    no pak jsem měla půlhodinovou vyjíždku kdesi na ranči-pole/les-tak ta byla maximálně super,skvělá-kobylka miráná,hodná,poslušná a slečna se ode mě nehnula a věnovala se mi…
    jak píšu bylo by to jednou za čas,musela bych mít pak volno a není to levný….takže nic pravidelnýho…..jednou za pár měsíců…
    Fifi-moc jsem na tebe kvůli táboru myslela,fakt moc…..

Milko-no s aportujícím teriérem mě napadlo to stejný cco Thieelli-zbytečná závislost,kterou já u Žeryka a rodiny odnaučuju xx let….,
    ale jak by řekl Štěpán Kozub-to není náš problém,ale majiteůů….:-))