Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

tak dovolená my úspěšně+ skončila a byla SUPÉÉÉR
    a komu se nechcou číst slohovky a čučet na fotky:-)
    počasí-vyšlo!
    výlety-vyšly-s Dafi i bez-kvůli horku byly 2 dny bez ní a mě bylo smutnoooo:-)
    su na ní víc závislá,než ona na mě:-D
    s Martinem-dobrý-vše v pohodě-na všem jsme se domluvily
    a ted slohovka
    – Pondělí-ráno velká vycházka oba psi,pak dopoledne teta+máti hřbitovy-Koryčany/Bučovice,u bráchy Martina na kafe-a na obědě na Litovli-to už jsem chytala nerva,že nestíhám,chtěla jsešm si odpočnout před zubařem a balením….:-(
    no takže pobalit věci,
    a na půl 3 do Kozlan k zubaři-vrtání zubu,2 hodiny nekousat a dom..
    doma dobalit,vzít na pidi vycházku oba psy a pak jen !!!!s Dafuškou odjet
    doma zůstal Žeryk s tatkem…
    dojel jsme do BK.šly do města nakoupit,pak jsme si šly sednout do hospody co máme přes most,já si dala tradiční trjkombinaci*džus s teplou vodou do půllitru,latté kafé a colu,Martin několik piv a šlo se dom,teda přes most/koleje,kještě vyvenčit Dafi a dom
    ÚTERÝ
    brzo ráno vstát,sbalit foták,batoh,vodu,Dafi nakrájet jebko,dát léky a pěšky na bus na nádraží autobusový,a odsud do Ostrova u Macochy,
    tam nakoupit,a jít polama za hřbitov ke křížku-tam se napapat,a mezi polama do lesa,tam na Konský spád a pak na Mcochu a odtud-nééé po schodech dolů,kde jsme xxx let po sobě chodily a pak kolem punkevek na Skalák,ale rovnou z Macochy kolem Křenkova pomníku dolů
    a bylo to fajn-v lese chladno,Dafi a JÁÁÁ ušetřený schodů co mě už minule vadily+asfaltu kolem Punkevek,takže na Skalák jsme došli obě v pohodě!!daly jsme limču,Martin si koupil přilbu+hrnek a sklinku
    a jely jsme krasobusem v 11dopoledne dom
    po cestě jsme daly u Golema meníčko-doted nevím co jsem kurna jedla???!!!
    došly jsme dom,zalehly,
    odpo zašly nakoupit do města a na džus/kafé/colu+Martin pivo,pak dom a v noci vyvenčit
    pohodička-fajn počasí,vše vyšlo:-)

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 2 týdny uživatelem MirkaD.