Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

PetraK

Kde máte Sovu? Někde v Piheli, že jo?

Já teda nemám taky úplně nejlepší zkušenosti a to prosím v Prahé 🙁 Kupř. když měl Brtnik anafyl. šok, tak mu nevzali krev a měl si na ni dojít po propuštění z nemocnice 😀 😀 , to tam toho asi po 14 dnech tak zjistěj, že jo. O kožním, očním nehovořím, tak zatím radši se jim vyhejbám.

ale mojí kamarádce milý hodný zachránili život, to jo, ale to je jiná liga doktorů.Jak dopadla manželka synovce při porodu a po něm, taky nic moc – ale to je stejná liga nemocnice jako byla Maya, ti jsou fakt vyhlášení. jaká je péče o seniory v nemocnici nehovořím. Ale je pravda, že jsou země, kde jsou na tom hůř.
    Mi vadi ta skutečnost, že jsme technologicky a technicky už dost na výši a ne pro každého je to dostupné a že úroveň jde dolů ,empatie mizí…….. celkově se to prostě horší. To je neoddiskutovatelný fakt a proto já jednoho dne, až budu stará, se vykoupu v horký vodě (pokud budu mít finance na to, abych si natočila vanu horký vody) a půjdu si sednout do mrazu (pokud v té době nebude planeta oteplená tak, že mrazy už nebudeme znát)