Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Maya
Tak ne ze neujde, ale vem si k 20km 20kg batoh a 1000 vejskovejch treba 5 dni po sobe… takze za ty 4 dny sme usli asi 70km, ale ne planovanych 90 a 5 den jen 2km na vlak 😀
A petrs01 proste neni reprezentativni vzorek:D
Preju, at uz mas vybrano a co s prstem? To si musis jit nechat srovnat?
Thielli
Me staci jak vypada rehabka na pojistovnu, cest vyjimkam, ktery ale neznam.
Nebo treba sehnat psychiatra nebo klinickyho psychologa je nerealny, pokud nejsi pod zakonem a prave ti neumreli oba rodice zaraz…
Vynecham drobnost ze traparna ala zapal plic trvala 10 mesicu, nez mi teda zjistili asi 20% funkcni kapacity plic na specializovanym pracovisti a o 25 let pozdeji porad nemam plice OK.
Jo a o mym dedovi po mrtvicce, kterymu 3 tydny krvacelo do mozku az dostal druhou mrtvicku pomlcim, nez nekoho napadlo po te co nasli 86 letyho pana kdyz ondlel na zemi a nesrozumitelne drmolil, udelat CT mozku… takze po druhe mrtvicce na operaci cekal mesic. Jo a zapomela bych na moji mamu, ktera umrela proto, ze lekari nejak zapomeli na to, ze maji leky na jeji typ rakoviny a 3 roky se o tom zapomeli zminit a zjistili to asi 3 tydny predtim, nez zemrela…
Jojo, tak proste rakovina, beru. Ale vysrat se na CT u staryho pana nebo nezvaldnout 10 mesicu zjistit zapal plic je dost traparna… kamosky mame lecili DNU, az ji ten zlomenej palec sam srostl a bylo po DNE…
Ja myslim, ze mame na spickovy urovni specializovany pracoviste, ale tem ostatnim je nemocnej clovek proste uplne jedno…
Hlavne ze CT se dela kazdymu bezdomovci kteryho najdou ozralyho na ulici, pro jistotu …