Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

Thielli

čajíku
    ta fotka duhy je opravdu krásná, gratuluji k úlovku.
    Dále jsem ráda, že bydlíš na druhém konci světa, protože pak vůbec nehrozí, že bychom kdy spolu třeba jednou vyvenčily psiska, protože ty bys sem pak napsala, že Thielli je ZDECHLINA, a to teda rozhodně nemůžu potřebovat.

Mayo
    …no, co dodat. Nejdřív doma rekonstrukce a když se máš rekonstruovat ty… 🙄
    Zdravotnictví – nejsem zdravotník, kdo by si myslel, že jsem nestranná… mám jedinou výhodu, a tou je Praha, ale dovolím si nesouhlasit (na rozdíl od Mirky 😁), že naše zdravotnictví je hrozné. Někde asi ano, to je jasné, ale plošně? srovnání OECD
    Pro zajímavost dávám link, jak si stojíme s ostatními zeměmi. Jsme průměr. Někde i nadprůměr. Jo, vím. Že to člověku moc psychicky nepomůže, když někde trčí v čekárně, a ještě pak dostane od bílých plášťů kyselo. Ale nepřijde mi fér to zobecnění na všechny a všude. 🙄

Kachna
    Tak… zatočila se mi hlava, a to už jsem měla kafe.
    Jak vlastně bydlí vaše králičenstvo? Když jsem byla dítě, míval na chatě děda králíky. Namačkaný v kotcích za záchodem… už jako dítě jsem říkala, že se také přece potřebují proběhnout. Tak jsem jim postavila ohrádku na zahradě… no – asi víte, jak dítě postaví ohrádku, takže králíci se proběhli. I děda s babičkou se proběhli.

Milena
    Souhlasím s Kachnou, ta fotka je opravdu celá vyladěná. Moc hezká momentka.

No a včera jsem byla pod záminkou vyzvednutí vajec zkontrolovat Zrzavcovou, zda opravdu tak dře, jak píše.
    Upřímně? Oni se se starým Zrzavcem fakt asi zbláznili. Dělají to důkladně. Tak důkladně, jak by jim bylo třicet. Takhle… až to dodělají, budou bydlet v opravdu krásném a poctivém domě… akorát, že do schodů už moc nevyjdou, tu krásu už moc neuvidí, páč budou sedět někde zhroucený v ušáku a budou odpočívat a klimbat…
    Tak to byla úvaha – a teď fakta. Škoda, že nebylo pořízeno foto, když dvě pudlové stály u vrátek před zahradou, na které čekali (netrpělivě) ohaři. To by byly bubliny, komiks par excelence. To, co měly v očích pudle, a to co bylo v očích ohařích… stručně – byly to emoce na opačných pólech spektra… 🤣
    No ale vejce nám byla předána, navíc vynikající káva a lahodný dezertík servírovaný v krásném keramickém kalíšku. Mňam.
    Setkání pro nás bylo takovým hojivým balzámem na mozoly z vlastní dřiny na vlastní nemovitosti. 🙄