Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

tak včera odpo,už dopo zde pršelo a odpo slejvák,letěla jsem z kasy volat Martinovi,at zavře okna u rodičů,
    jinak v práci celkem nervák-kromě markování na hlavní kase jsem se snažia doplnit cigarety,cukrovinky,nedalo se u mě na kase hnout,protože-máme cukrovinky na kasu-švuhnem to na jedničku kasu,on to někdy někdo doplní,a furt to nikdo nedoplnoval a cukrovinky přibývaly…+2 bedny s cigaretama…
    bože,nesnáším,když se nemůžu ani pohnout..:-(
    do toho zboží co lidi nechtěly..
    no klaustrobie úplně…
    no do devíti jsem to nějak spacifikovala,ve čtvrt na 11 v noci jsme vypadly,
    dom mě hodila zástupkyně,tam na jednu Martin….
    šla jsem spát o půlnoci,vzhůru od půl 6-ráda bych jako spala někdy dýl,než 5 a půl hodiny:-(((
    Martin šel ráno na Buchlov,že se musí projít,protože by byl nevychozenej…
    takže ráno pustit/nakrmit slepice,všude dát vodu a jít se všema 4 ven
    kousek k lípě a zpět+trochu cvičení před bránou-Žeryk obíhačky,poklony,couvačky,kroky,packy-prostě cviky na protažení
    pak Maxík,který příjemně překvapil-vyloženě poslušnost s ním cvičím strašně málo-většinou cviky z tance-tak ted jsem dala poslušnost-chůzi u nohy,sedni,lehni vstan před sebou a u nohy+pár cviků z tance-a valil jak ÍPO pes:-)
    Dafi byla strašně akční-chladno,mokro,a před ní cvičily 2 !!!psy,takže drama jak svina!!!
    tak jsem ju vyběhala s hračkou napřed,pak pár cviků na protažení,a šla Betty která se u otočky málem přizabila,pořád panáčkovala,dávala packy,neviděla coby,za vteřinu je schopná nbídnout 100 cviků,přitom,už je vidět,že je babička…
    no něco jsme pocvičily,ale je to něco-strefit se do toho co cvičí ona!:-D
    pak vysát/vytřít,a za chvilku do práce….

PetraK-no,čtení-já čtu,ale měla bych číst ty knížky co frčí-Mornštajnovou,a Šikmý kostel a tak,-nebo měla,čte se to hodně..
    a já kromě detektivek českých,naučných psychoezoknížek čtu beletrii,romány,
    historický zamilovaný,erotický občas,prostě beletrie,
    ženský romány a tak….
    takže by někdo řekl,než číst takovej brak,tak je asi lepší nečíst,naštěstí je mi to dost jedno:-D