Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

Thielli

Mirko
    zdvojenou fotku tady nesmažeš. Budeme musit vznést mawenzi petici za změnu ovladačů 😂
    ale bylo prima číst, že děláš něco jiného než házíš melounama po pásu nebo děláš neplacenou společnici tchyni.
    S tou maminkou – to je tady takový kolotoč. Ty dokola píšeš, jak tam musíš, my dokola píšeme, že nemusíš, ale když to napíšu natvrdo – je to tvoje volba.
    Vím o tom své, na terapiích jsem proseděla pěkných desítek… asi i víc…. hodin… a hrozně nerada jsem to slyšela, že to není nikdo kolem mě, na koho bych mohla ukazovat prstem, ale jsem to já sama. Já jsem se nechala zatlačit někam, kam jsem nechtěla. A ne jednou. Mockrát. A u mě to bylo jako se džbánem. Po utržení ucha už to jednak nejde spravit a jednak se utržením ucha rozbilo i všechno v tom džbánu.

PetraK
    jestli máš Halabalu na půdě, rozhodně ho uchovej. Cena původních nerestaurovaných kusů taky roste. Sice už se jedou padělky (křesla s podobnými područkami ale uvnitř místo pružin, africké trávy a vrstev výplně je jen dřevotříska a molitan = prosedí se to do 5 let), restaurátoři tyhle původní kostry vykupují a dávají je dohromady.

Kimi
    souhlasím s výše napsaným. Venkovní prádelna, střídání bouřkového období… sama teplota je jen kousek, ale tlak lítá také. Přežijte s Golim v klídku ve stínu každý takový den bez úhony.

Zlatko,
    nechť tě provází radostné zrzavé nadělení; pozorování hrajících si šťastných živých tvorů považuji za nejkrásnější životní zážitky. bez ohledu na druh.
    :-j