Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

no,venku tahle krása!!!
    a pak čtvrtá galerie-obrazy,keramika a filmový klapky
    no pokochala jsem se hodně,
    nemělo to chybu!!!
    miluju obrazy,sochy,keramiku….
    pak mrkniut do zverimexu na vodítka,
    zjistit,že kožený se nedělají a poppruhový taky ne,prostě jen kulatý…:-/
    a jít pěšky na vlak,
    tam jsme si daly v hnusné smradlavé restauraci jídlo-taky nic moc..+malinovku
    příště jdem jinam…
    no a pak vláčkem d Vyškova,zajet do zverimexu,koupit Dafči misku,pamlsky,něco andulkám,mrknout po vodítkách-tak popruhý trošku a ne dvojkarabinový..jako je mi to už jedno,jsem si ušila,jen jsem chtěl mít přehled..že teda už nikde nic co jsem byla zvyklá dřív-kůže/popruh…
    pak kpupit boty-balerínky s páskem přes nárt šly do popelnice…
    dojet dom,vyvenčit psy
    a jít se válet na terasu
    večer vyvenčit,nmakrmit a jít se válet….
    k máti
    Zlatko-kamarádky moc nemá-jednu-2,a s něma se nechce vídat,že by to rozebíraly a tak,
    se cvičením mi pomáhala,záda masírovala 2krát,ale to neřeší to množství času…

jinak Martin zkistil dnes,že na tom máti není moc dobře-dělá jí blbě davy lidí,tak se u vlaku v Olomouci rozbrečela,že je jí blbě a brčela prý ještě kus cesty,že to nejde zastavit a že to samo..
    takže Martin s toho vykulenej,a chce s ní trávit co nejvíc času…
    hlvně podzím,zimu,když nebude už moct být venku,takže k ní budem chodit a ona k nám….
    taky říkala,že Vánoce by byla u té tety,at tu není sama-zase s ní nebudem,24/7-i když já už bych se teda tady nedivila ničemu…….
    a Martin,at přijede tetea sem a uvidí se…
    tak se uvidí…
    jsem Martinovi vysvětloovala,že na mě už je to moc….s ní trávut vastně všechen čas….

Kimi-tal fajn,že jste s Goliáškem zmákli přehřátí,
    jste šikovní oba!!!