Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak když už tak nebolí kolínko, tak zase bolí v krčíčku. to mám ale radost převelikou, kuwa.

podle reakcí černýho čaje balícího se na dovču odhaduju, že se příští týden bude měnit počasí? Bude pršet?

Mirko D. souhlasím s černým čajem, chce to nějak vybalancovat, tohle není úplně zdravý pro Tebe.

Aaa koukám, že Fifajz už má taky sbaleno – jo, trixie ručník je moc fajn. máme všude – doma , v autě, když jedem na dovču…

Gratulire k materidousce
    miluju vůni mateřídoušky. tohle je to obyčejná – resp. neobyčejná právě 😀 a já jsem hrdobec, že se k nám dostavila po těch letech. Právě kvůli hmyzákům a tak.
    Nastěhovalo se mi do tý zadní části louky letos i pár nových kytiček, za což jsem ráda. jsem to teda objížděla na traktoru jako pako 😀

Maya
    žjo, takže reko už deme do finále a vážně dík, přídem zas a s náma i řemesníík! To šlo hladce, jsi v šoku? 😀

Já tu radši asi nebudu popisovat, jak mě včera vytočil přístup stavebnin – resp. nový vedoucí tý prodejny.

Hm, jak to tak popisuješ…. tak jasný no. leda – si vzít kotě nějaký čistě domácí? který by nechodilo ven? Je to jouda Lokislotrando.

Kimi
    huráá, tak pergola už pergolí a můžeš si to tam užívat. Na léto dokonalý.
    Truhlíky osázej – šak si tam můžeš dát rozchodínky a budou kvést až do podzima.
    měla krásné tričko s kravičkama,
    nemáš odkaz na ten rozhovor?