Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
MirkaD
podle me je mati zavisla na spolecnosti a to fakt nemuzete suplovat vecne. 3 mesice sou malo na to, abyste se ozvali 1x za mesic ale dost na to, abys tam nebyla denne 5 hodin. vzdyt to je proste masakr. proste rekni, ze taky potrebujes prostor aspon nekdy, ze ona potrebuje spolecnost a ty potrebujes odpocinout stejne jako ona spolecnost.
mam dneska fyzio a jeste sem „dostala“ cviceni s trenerem v posilovne, jak sem chodila se zadama cvicit do te jedne fyzio telocvicny, tak kamaradka tam zacala chodit taky a nema to vychozeny, ale uz by ji to propadlo, tak mi darovala lekci. skoda, ze ona ma lekce s fyzio (na ty sem chodila i ja) ale rekla mi to minuly tyden, ze do konce cervence a casove by to na zadnou lekci s fyzio nevyslo, ale alespon sem tam nasla cas na cviceni s trenerem…
vzhleem k tomu, ze sem si v pondeli cukla krkem/pateri tak, ze me otok utlacovat privod krve do mozku, tak to vyslo fakt paradne dneska do posilky:D ale tak snad mi vymysli nejaky lehky cviceni spis na protazeni, abych ten krk moc nepretezovala.
krosna bude mit asi 17,5kg… tvl to sem nemela rok, to bude masakr