Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

tak včera dopo jsem po ranní vycházce a praní a velmi brzké snídani prospala,odpo jsem se rafla s máti i s Martinem-chtěla jsem dát psy vyčurat jen před vrata,kdyby pak pršelo,a máti se naštval,že jsem to měla mít vyřešený dřív,a Martin se urazil a šel doma,že s náma nikam nejede-přehodtě si postavy-urazila se máti,a zalezla dom-měla jet nakupovat,
    a Martin s mátu mě oba seřvaly,že jsem to měla mít vyřešený,a vyvenčit se můžou pak,jenže to vypadalo na pršení,a já su prostě radši,když je mám těsně před odchodem pod dohledem vyčuraný
    oni svou pravdu-že venčit jsem měla dřív
    já svou pravdu,že minuta před vratama nikoho nezabije a nasraní všichni….
    Martin šel tahat s máti z domu,mě seřvaly,že dělám naschvály….
    tak asi jo,tak asi jsem měla jít s těma psama dřív…
    a jo nepršelo,a jo mají dvůr…
    jsem nevěděla,že kvůli chvilce z toho bude hádka jak prase….:-(((
    ubývá mě sil i kil..
    málo spím i jím….
    je to fajn…
    já jela do knohovny,tak mě tam Martin vysadil,jely nakupovat,
    mě se tak nějak nevím proč chtělo najednou u pultu s knížkama brečet….
    no nic….
    šla jsem do zverimexu si vybrst vodítko přepínací z úzkýho poruhu z malýma karabinkama,prostě to co jsem měla na psy celoživotně…
    tak jako nejsou????
    jsou všecky kulatý,tenký,
    to co jsem ztratila,taky nemají-3metrový 2karabinový-jenže to bylo tak tenký,že se furt šmodrchalo,ale mega…
    tak tenký kulatý nehcu-řeže to a sukuje se to….
    to co jsem měla skro 8 let-červenomodrý kulatý,malý karabinky,taková tlustší hebká kulatina..
    tak to už se nedělá,takový měký jakože z pleteniny…
    to už nebylo před tím rokem…
    no nic,
    vodítka mám jednokarabinový+5metrovku,tak je to fuk
    pak mě 2 krát naháněl Martin,kde su,že mě vezme knížky dom
    došli do zverimexu,
    pak,že vezme knížky od Aničky z knihy,kde je teda vyzvedl a jel dom…
    starostlivý chlapec,
    já došla k Aničce do knihy,a napřed jsem byla u ní a pak jsme šli do 18,00na Arkádu-tam mini lístek,
    vůběr skro nic,
    daly jsme si bezinkovou limonádu,
    já horký maliny ze šlehačkou,kde na rozdíl od BK,kde je v obří sklince šlehačka,maliny a jedn kopeček zmrzky,tak tady milion kopečků,pidi pohár,maliny dole,..
    no snědla jsem půlku,vše dopatlaný a poiprvní a naposledy….
    no nic,
    daly jsme domácí limonádu,
    a pokecaly a večer jsem dojela dom
    v domácích potřebách s vodítkama skončily..
    tak při večerním posezení v našem domácím trojůhelníku jsem si z poruhu od Kachny,co mě kdysi poslala-fialový úzký,a s karabinek z rozdvojky,co jsem nepoužívala,a kroužků na klíče jsem si ušila vodítko,sice má jen 164cm,mohlo být ždibec delší,ale nikde se to neplantá,
    prodloužit to můžu jednokarabonovým vodítkem,takže dobrý
    máti opět zaperlila,že ona si vystačí s flexi vodítkama a jiný vodítka nemá-ehmm na veterinu hooodně praktický vodítko třeba…
    a že jí ty flexiny přijdou lepší,že si na tom pes reguluje rychlost!!a jak a kam chce jít!!
    a na kratším musí jít podle pánečka,ne jak chce pes…
    nic no..
    jsem řekla,že snad záleží na tom kdo drží vodítko,ten udává tempo,rychlost,směr…
    jako taky mám flexiny na takový to rychlovenčení,před/po prácio,aby si v rámci těch 5 metrů mohli v klidu vyvenčit,a projít-přece jen u venčení se u nás vyžaduje trochu soukromí-nebo trochu dál od lidí..:-D
    Dafi by se asi na krátko nevyvenčila,u ní je to strašně tajná záležitost:-))))
    tak,at může kousek ode mě,já si pro to pak doběhnu,
    a konec konců,když pes nemůže z nějakýho důvodu na volno tak je určitě flexina-v tom případě teda 8 metrů když už,lepší než nic
    přece se na tom pes trošku proběhne…
    ale nesouhlasím s názorem,že na flexi vodítku,si pes může dělat co chce a na normálním ne…
    no nic….
    dnes ráno jel Martin do Brna na kožní
    mají málo práce…
    a nelepší se to..
    na to,že mu končí za hcvíli smlouva nic moce teda…:-/
    já vzhůru od půl 4,
    pak jsem chvíli usnula,
    po sedmé jsem šla chvilku se psama na fotbalový hřiště,tam jsme dlouho nebyly,
    tak Dafi ukazovala lavičku co je tam v lesíku na kopečku
    xxxx krát nosila smajlíka pyšovýho,Žeryk nosil kolečko,daly jsme odložení,přivolání,kroky,couvačky,a otočky,obíhání auta,a šlo se dom…
    doma uklidit,vyprat a jít vařit……

PetraK-no,jenže to seznamování s kotatama prostě není kolikrát tak jedoduchý..
    Žeryk s BK zvyklej na Čertíka,a tady mě honil Norinku a naučil to aji Dafinku,
    sice jí nikdy nic neudělaly,ale na h… prostě…
    a ano snažila jsem se to odnaučit…
    takže přede mnou toho nechal,nebo to nedělal,beze mě jo….
    máti taky nechce kotě ted ke psům,myslím,že v tomhle má pryvdu…
    byl by to nervák..
    MHD-zákazníci přes léto u nás-polonazí-u některých vím,jakýá mají trenky a kde všude tetování,často mají holý břicha,nahoře bez,baby v plavkách,přes to sít…
    smrdí,smrdí a strašně smrdí..
    jít v hicu ven v kožené vestě…
    já se tam za tou kasou 2krát málem poblila….
    a to mi říkla zástupkyně,že když jsem řekla,že chcu delší ruce,at můžu dosáhnout na kasu a nemusím být vevniř,
    tak mi řekla,že s nimi oni musí mluvit,a to neví jetli jím víc smrdí z huby,nebo jinde,a oni se často k tobě dost naklání,chytají za ruku-loket,rameno-prostě jim neunikneš!!
    do obchodu by to chtělo trošku dresccod,
    pokud to teda nebude vymakanej chlap se sportovní postavou a pěkným pánským parfémem značkou HUGOBOSS:-D-ten může bez trička:-)))