Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Čajíku
přeji hezkou a pohodovou dovolenou, díky za výlet na Králický Sněžník, opět moc hezké, nevím, kam na ty vstavače pořád vy všichni chodíte… 🙄
Mirko
tobě už nebudu psát nic na ty tvoje náklady, co za sebou táhneš, ty prostě táhneš a nedáš si říct, protože ty sama ze stereotypu nevykolejíš, tebe musí vykolejit až nějaká havárie… tak ti nevím, zda ti ji mám přát nebo ne.
Rozhodně ti přeji, ať máte alespoň tu dovolenou hezkou, klidnou, odpočinkovou, no prostě – dobíjecí stanici.
A díky za hezký slova k lidem tady kolem.
Milena
jako opravdu jsem se u tvého reportu nasmála, včetně komentů k fotkám… takže zase díky.
PetraK
na práci na slunci jsem mívala starý sepraný pánský bavlněný košile s uříznutými manžetami rukávů. Plápolá to přiměřeně, větrá to a chrání to před melanomem… v sekáči se snad pořád ještě dají za babku sehnat… zvlášť na velikost čivavy.
Jinak prosím VŠECHNY, aby svůj obdiv za výkon na Miladě adresovaly výhradně Petrs. Já jsem seděla rozvalená na polopotopené nafouknuté desce, jen občas zlehka pádlem hrábla do vody, kochala se okolní krajinou, třídila si myšlenky… a rozhodně nevydávala žádnou energii. Jen kafe mi na palubě chybělo, jinak to žádnou chybu nemělo… Petrs tam vysekla asi tak sedm kilometrů kraulem. 🏊♀️💪