Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Fifi-to je hrůza tyhle bouřky:-(((
moc,moc se jich bojím stejně
doufám,že u tebe bude vše v pořádku!!!
Maya -deštník v autě jsem neznala:-)
Čajíku-ani nemluv s krkem…:-(
včera 12kilový melouny v akci-milion meoulnů za den..:-(
nejde o to,že jsou těžký,to balení cukru,vod a mlík taky…ale melouny se prostě blbě berou..
musí se každej vzít 2 rukama a kousek poponést,zvážit,odkutálet..
s mlíkama,cukrama,vodama…můžeš vzít 1 cukr a dát víckrát.opsat kod z vody..
ale meloun neufikneš a neznásobíš…:-(
ráno házení pečiva +pečení
pak hl.kasa
ke konci směny kdy záda a krk v háji mě stará paní řekla at jí vyndám z koše meloun ,zvážím,a dám zpět,že ho neunese…
tvl, mě tááák vytočila!!
jako mega:-když něco neunesu tak si to nekupuju tečka!!!!
(xxx krát jsem pomohla lidem s věcma do koše,s koše,s těžkýma věcma-cukry,mlíka,..
jedné paní po operaci,na vozíku dáváme věci do tašky,
nejsu zrůda,která by nepomohla)
ALE 12 KILOVEJ MELOUN?TO JAKO DO KOŠE SKOČIL SÁM?PAK SKOČIL SÁM DO AUTA?DO BYTU?A na stůl?
NO TAK JSEM JÍ HO DALA NA PÁS,ZVÁŽILA,DALA DO VOZÍKU,ZEPTALA SE,PROČ SI BERE VĚCI KTERÝ NEUNESE??
JAKO BEZ 12KILOVÝHO MELOUNU SE ASI OBEJDE,ŽE,MŮŽE SI NĚKDE KOUPIT 1/4,1/2
NO A TVL,ZA MINUTU JÍ TAM DOŠEL POMOCT CHLAP S RODINY…
no prášek nepomohl,ani ten silnej od doktorky,jen trochu,
po práci-opět 40 minut přesčas….
tak po práci a nákupu autem dom,
převlíct,nabrat psy a hrrrr k rybníku,
nikdo tam nebyl,tak jsme psy pustily hned z kraje,Žeryk si několikrát pořádně zaplaval,
Dafi se napřed namočila pak několikrát zdrhla od vody-čti-na břeh a nechtěla zpět:-)
tak jsem ju ukecala,at sleze dolů,uvázala Žeryka,záházela jí 3 krát hračku a za mohutnýho přehnanýho chválení a povzbuzování si Dafi 3 krát zaplavala asi 10!!!!!!!!metrů a šly jsme pryč,-Dafi se vždycky trošku bojí a trvá,než ji ukecám….potřebuje na to čas a klid,jenže Martin spíchá dom,je utahanejmuvařenej,protivnejmvždycky se chytnem,že nemá odcházet navrch k lavičce a tak,že chodí Dafča za ním..
no je to vždycky takový protivný ne relaxační….:-(
ale jednou za čas,se to dá:-D
kousek se prošli,vyvenčily,doma jsem Dafču prosušila trošku-letitý strach kvůli zánětu močáku…
učesat oba..a válet se na terase i s máti…4 hodky….
mátu mě chvíli masírovala záda takovýma kuličkama plastovýma….
já vyrobila oběd,-těstoviny s tunákem,vyprala deku,milinu co jsem v ní kráva trimovala před týdnem Dafču…tak jsou v ní zapichaný chlupy,v mikině…
večer jsem čučela na 2 díly Poldy….at mají andulky společnost a nejsou tam furt samy….
v noci krátká bouřka a déšt,ráno krk furt bolavejtak jsem si zacvičila podle jů tů bů:-)yogu
šla jsem ze psama k rybníčku a zpět,
tam jsem si dala trošku obíhaček a cvičenéí z tanečních z Dafi,a házení plyšovýho smajlíku-TOP hračka v jejím životě:-)za 10kč:-D
Žeryk po mě natvrdo vystartoval u cvičení,tak jsem ho uvázla a pak jsem si s ním dala dlouhéééj blog cvičení chůze u levé,pravé nohy,obraty a sedni lehni,a couvání….bez pochvaly a odměny a šly jsme dom
doma umýt nohy,ostříhat Žerykovi s náhubkem srst na nohách,
vysát domek,zkusit se objednat na dnes na rehabku..což nevyšlo a musím jít vařit a vytřít…
PetraKchuderko přizabitá,štěrk je svina věc….:-(,
TVL,MÁTI MĚ VYTOČILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z NÍ VYLEZLO,ŽE BETTY PO SPANÍ KAŠLE A DLOUHO,TAK ALE CO S TÍM,ŽE?NO NIC,DYT JE JÍ 15..
BOŽEEEEEEE,PSÍ BOŽŽEEEEEE
ŘÍKÁM-NO TO JSTE VESELÁ,ŽE VÁM TO NEVADÍ,CO TAKHLE JÍT NA VETERINU???PRÁŠKY NA SRDÍČKO???
gerošek mů bral léky na srdíčko,killynka taky,golíášek odtud bere léky na srdíčko……
já na to nemám,nemám nervy..
Žeryk mě nasral,máti mě fascinuje s píči o psy…