Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Fifi
Tak snad to bude dobry a cisticka to ustoji, co sem videla na radaru jak si psala ptvne co pres vas lreslo tak sila… u nas nastesti “normalni”.
Prvni sla pred pulnoci, to mi jen pribouchla dvere k sem vse pozavirala, krom jedinyho okna zajistenyho, a sla kolem brna a tu jen fucelo, jinak nic. Elektrinubto ale vyhodilo tak sem radsi vse odpojila ze zasuvky, kdyby sleh do vedeni, at to neodpali router a pc.
Druha ve 2 rano, zavrela swm i posledni okno, mlatila tu hodinu, malokdy to nademnou mlati tak dlouho, takze hafici dostali kazdej pul bobule od thielli, feri se ke me nalepila a spala spokojene celou dobu, charliemu se to moc nelibilo, ale za chvilku taky prestal chodit a funet a stekat a prilepil se ke me a sli sme spat.
Teplota padla asi o 1,5st doma coz je lepsi nez nic, ale mam nabeh silenej na migrenu, asi jak mi to porovnal tak me to od te doby boli a pne, ani prasky na noc to nezmirnili…
Zitra du na cvico-fyzio, kdy mi ukazuje nejaky veci z SM systemu na tu moji lopatku, tak snad mi to douvolni, ona zas ma spis ty mekky techniky. Po takhle velkym krup to holt chce druhej krup za par dni znova, kdyz se tim prvnim pohnou jiny veci, ale neni termin… takze aspon takhle nakombinovat.
Doufam, ze jinak u nikoho tak velky skody jako u fifi?
U nas radili masakero bourky nekdy 5 let zpet, od te doby se jich bojim uplne vsech