Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem byla fčéra za Élišku a byla to moc prima jízda, sem jela do prasé a z prasé sama a pozorte, sem prosíravá – takže sem nepřejela borderu, co mi vběhla do silnice, páč sem s tím počítala a měla nohu připravenou to zadupnout. POvidlo se. Taky se mi povidlo nepřejet maníka, kterej šel v lese po silnici, celej maskovanej, takže v tom slunci mezi větvema neviditelne a co hlavně – šel po blbý straně silnice, takže nebyl vidět ani gezicht, páč šel zády v mým směru, to mi drobet hrklo v hodinách, protože být to možná o kus jinde, vidět by nebyl vůbec. Jako já to chápu, že chce požít lektvar neviditelnosti, ale na silnici se to jako nehodí, zvlášť, když je tak blbej a jde po nesprávný straně silnice.

Takže lide maskáčovitý – mám prosbu – na silnicích se zviditelněte nějakým jiným kusem oblečení přes ty maskáče – černá není vhodná, to taky nejni nejlepší varianta, ono si to neuvědomujete, ale když nejste vidět, může to pro vás bejt dost blbý.

Oni si vůbec lidi neuvědomují, že fakt na tý silnici často splývají, můj vohoz taky není nejlepší, když by nebyl něčím prosvícenej.

Fifi

Pruhatec lita vodnim prikopem uz jak profik, navic se vyznamne kouka, esli ho jako vidim, jakej je odvaznik

🙂 ! A tohle, tohle je mocinky moc
    se vyznamne kouka, esli ho jako vidim, jakej je odvaznik