Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Bryvecir vespolek,
jsem se pred chvili vratila z polniho pychu – jen kopr jsem byla mezi cibuli naskubat, ve stredu me s kamoskou ceka velky zavarovani okurek. Takze pejsky samoze s sebou, separe. Pruhatec lita vodnim prikopem uz jak profik, navic se vyznamne kouka, esli ho jako vidim, jakej je odvaznik. 😀 Zabicka nasla tesneni z polni zavlahy, jakoze velkej gumovej kruh pouzitej, vymenovali to na vic mistech (je mi zahadou, jak az sem voda z Labe dotece) – a tooo bylo radosti z novy hracky. 😀 (Btw, mozna sem prijde nova clenka, ma dva velky vorechy a jeden chlupatej mladej brijardi mop, modří vědí…) 😀
Cernej caj
Lituju te uz predem s cestovanim ve stredu, to ma bejt echt hnus, nesnasim vedro.
Moc vam to s Mirkou na foto slusi, jen Charlik vypada pekne uvarene. Mirko, Dafcu si kraaasne vzala, asi hlavne nohy? Chvalim, muselo se ji i tobe ulevit, ja bych ji na prasaka vzala este ten knisraci fous na Zeryka. 🙂 Navsteva kniraci kamosky parada, hlavne tuleni s mimi a pak je hned vratit, nic domu nebrat. 😀
Esusova
Masakr. Na svou původní práci jsem ještě nestačila sáhnout crcám se tady s úplně novýma věcma.
Ejku, ale ty to das, ty ses silna zena jak silnice.