Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
v pondělí-dopo vycházka ze psama po dědině k rybníčku,trošku pocvičit a dom
doma uklidit-vvysát/vytřít/koupelka,wc,prach+trobu vydrhnout+vyprat a ostříhat psům hlavičky
odpo posezení na terase…
ehmm-když zuřím rozbití skla nefunguje…-večer vycházka..
úterý v 6 ráno ve vlaku do Brny,
v půl osmé v BK,dopo u tatky,pak na půl 12 s Dafi do města s kamarýdkou ze 4lístku na kafe,pak s Dafi do obchodu s dárkovým zbožím-aby si schladila bříško na kachličkách:-D
a pak dom,
odpo tv kultura a pak na 5 za Hanou co jsem od ní před 21 lety měla mou milovanou půjčovanou Killynku,
tak 9 kníračů od roku do devíti let-3 psi,zbytek feny,všichni až na nejmladší zkoušky+výstavy někteří 10zkoušek..+2 vrhy štěnat-na S a T,takže jsem přes hodinu mazlila ze štěnaty a dospěláky,nechala si ukázet 2 hřřebeny jedn za 900,potřebuju prý oba-jsou spešl přes internet..
ukázat trimováky,zkkoušela jsem trimovat nejmladší roční fenku…
Hana to má za 2 hodiny..nechápu:-O
na štěně budu šetřit hooodně dlouho,ale všichni její psi jsou temperamentní a rádi cvičí+super povahy…
no bylo to super!!!!!!!
pak dojít dom,tv kultura a večer vyvenčit Dafču,tatka s ní šel ještě k večeru,ale nechtěla v úterý moc chodit…:-/
ve středu ráno velký ranní okruh,kolem řeky,tenisových kurtů,pak přes město a kolem pekařství-tam měla odložení a já si tam koupila snídani a pak přes město ke kinu,starožitnostem,a městem dom
pak snídaně,kafe,Dafi hlavolam a léky,a před půl desátou jsem ji dala vyčurat a jela jsem do Doubravice za kamarádkou druhou ze čtyřlístku…
v Doubravici jsem nebyla hoodně let,kamarádka jezdí do BK za mnou chodíme na oběd i s tou druhou ze 4lístku,+s ní pak na velkou vycházku ještě..
tak jsem po letech jela k ní,daly jsme oběd,prohlídly zahradu,králíky,slepice,včely,skleník a luční zarostlou zahradu,daly jsme čaj,probraly vše možné,a ve 2 jsem spokojeně dojela dom-fajn návštěva to byla ,prostě jsme probraly knížky,vztahy,dětství,rodiny,fajn bylo….
moc fajn…
dojela jsem dom,
čapla jsem Dafču, tatku a vzaly jsme to kousek podél řeky a přes město nakoupit a na kafe/pivo a dom
doma přetrimovat Dafči záda+boky,a tv kultura a v noci vyvenčit a hají…
včera jsem dala ranní okruh kolem řeky,kolem obchodů zpátky kkolem železářství,kde jsem nechala odloženou Dafču u dveří a koupila jsem si karabinky na misky/vodítka,a šly jse přes farmářský trhy a dom
doma po snídani jsem šla do města koupila si novýá tričko,
polštířek na trzích z DOMU OLGA PRO POSTIŽENÝ MENTÁLNĚ-vyšívané sluníčko,
vzala jsem klobásky a capala dom
odpo po úklidu a umytí hlavičky dojely Martin s máti a jely jsme do parku k zámku Rájec-Jestřebí,do galerie KRUH na výstavu obrazů s Vysočiny,mimo krásných krjinek tam byly krásný obrázky koček,andílků+keramika,drahé šutry,atd…-krásný věci i výstava!!!
tam jsme byly s máti i Martinem,tatka venku hlídal Dafi,
pak jsme udělaly vycházku po parku,kde tatky šlehla větývka do oka…
takže po cestě dom
cesta do Vyškova a z něj do Brna ke sv.Anně,doma jsme byly před půlnocí,tatka naštěstí s okem nic vážného-uf!!!