Fóra › Ostatní › Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka › Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka
Díky za odezvy. 😀 To vezmu letem svetem ty svoje replies dneska.
Pepin ma rad zradlo, ale jen doma. Ani na zahrade si pamlsek nevezme, kdyz je v rausi. Na prochazce si muzu nacpat kapsu treba zelenejma drstkama, syrovym jatrem, pecenou panenkou, pikantnim utopencem – je mu to sumak. Treba to i spolkne, kdyz mu to hodim, ale nevnima to a vetsinou to vychrchle nebo flusne o kus dal.
Hracky a aportovani? 😀 To je pro me sebetryzneni, Ruzice je rozenej aporter. Pepin se netaha o nic ani doma, max se od Zaby naucil nosit hracky, jakoze „koukej“ – koukam, potahame se a po par vterinach hlod do ruky, on radsi do zivyho. Ani jako stene se o nic nechtel tahat, pretahovat, a ze ja tyhle hry se psama umim.
Hra na schovku? 😀 😀 Tu si troufnu jen, kdyz ho vezmu i s Ruzici, to se pak prepne na psi mod a drzi se u ni. Pak me najde on driv nez ona. Kdyz bych to zkusila s nim separe, sebere se a odejde do dalav delat si svy veci.
Nechci znit jako pani „ale“, presne jak pise esusova, tohle se musi zazit, jinak clovek neuveri. Novy videa jsem dneska nepridala, nicmene pruhatej tajrdlik si uz dneska chodil v tom nebezpecnym vodopadu jak profik, cely to probrouzdal. 🙂 Jemu dycky vsechno dyl trva, kdyz ho do toho clovek po dobrym „natlaci“, zapamatuje si to.
Jinak diky za pochvaly, ja fakt nevim, jestli to s nim delam dobre, jestli na nej nejsem az moc mekka. Dohraju postupne dalsi videa a muzeme dale diskutovat. 🙂 Jo a Cajiku, Pepina mam od pulky prosince, ted mu teoreticky za par dni bude 9 mesicu.