Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dneska sem Éliška! Jela sem do prasé sama. Vstávala jsem o celou čtvrhodinu pozdějš! a ešče jsem před odchodem stihla s ohaříkama dvě čmuchání v platíčku pro každýho. A domů jdu v jednůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů v jednůůůůůůůůůůůůů, v jednůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!
A fčéra buřina největší, ešče v Prahé, jsem byla nakupovat, než dorazí Brtnik a když dorazil přišel obří doják, jen přeběhnout silnici k autu rovnalo se vlítnout do auta duchr a nacucaní jak houbičky. U nás na silnici splavený kamení, furt vyhrožovala buřina, tak šel s ohaříkama kolem komína Brtnik a já si pak dala krásnou podvečerní procházečku – S HODNOU TALINKOU!! Lahoda! A lahoda byl i teplej salát, co jsem uklohnila. Měla jsem plátek masa, a sušenou slaninu, tak jsem to opráskla na cibulce, pak k tomu na pár vteřin přihodila mrkvu, papriky, rajský a okurku, mrskla to do pekáčku, dala chladit a na rozhicovaný pánvičce jsem udělala vaječnou omeletu, rozkrájela do saláta a vychladila. Mocinky moc dobrý, doporučuju.
V JEDNŮŮŮŮ, V JEDNŮŮŮŮŮ!!! VYPNU BEDNŮŮŮŮ!