Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Brypodvecir vespolek,
sucho, sucho, dnesni bourka nas jen smrncla a spadlo par kapek, to samy pred par dny. Sahara uz zase. Cim jsem starsi, min vedra snasim, blifujblink, dneska mi malem prdla hlavice kvuli tlaku, nez se z 30 stupencu ochladilo aspon o deset, bylo to hnusacky.
Hlavinky migrenovity a paterni, at vam naky leky zabiraj. Zlatce moc drzim palce na cervenec s okem, to bude kukadlo jak zrcadlo. 🙂
Maye tuze pevnej nerv na rekonstrukci, v nejhorsim se ma kam svalit do koutku a potichoucku plakat. 🙂
Esusovic maji beton naprdenej, sutry nahazeny. Mi asi uteklo, jaka ze rozlucka se konala? Snad ne v praci nejaka, jak to docitam, tak zmeny se chystaji.
Mirka se snad neupracuje, bude na sebe mysleti a dovolenou si vybere a uzije!
Pani Pudlovita ma pekny pasy v aute, nejen tam na pejsci. Oranz kabl je stale vynikajicim pomocnikem pro Pruhy. Ktery se mi povedlo natocit pri nasi kazdodenni drine, pche, klidovy prostredi na zahrade. Aneb odvolani od plotu, kdyz tam litaji auta, kolobrndy, lidi s zebrikama na tresne, cokle na venceni… Hodim mu to do samotky.
A propos, twe ty elektro veci me budou stat jednou zivot, vcera elektro ctyrkolka se vynorila Pepinovi v zatacce za zadkem, holcina jela nastesti pomalu. Nadskocili jsme oba. Pak se vynoril klucina na elektrokolobce detsky na polnacce naopak celem k nam taky v zatacce, no ten uz slyset nebyl vubec. Eeeech.