Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
tak včera odpo psycholog,kterej mě mimo jiné řekl,že mě ty léky umrtvují v mé situaci,že jak je beru,tak mimo jiné proto bych vydržela v čem su..
ptal se na modřiny-ty mám výstavní,dával se na rkuku na tu jizvu,ta je taky špica…
pak pro balíček-kšiltovka s kníračem-modrá knírač obrys KV šedý,a tílko s bílým nápisem
tak po ranní vycházce směr ke křížku,projít přes 2 louky trochu pohrát ze psama,aby hledaly hračky-aneb snaha o hubnutí Dafi pokračuje,zatím jsem zhubla já…_:-/
následovala odpo jízda v novým tílku,kšiltovce akratasech a nových sandálech tekových z LIDLU,-ŠEDOMODRÉ ZA 200,jen výcviková sukně a já jsme byly staré:-D,
u rybníku vyčvachtat trochu psy,ždibec projít a dom
doma vyfénovat Dafinu bo letitá panika ze zánětu močáku:-D
posbírat vypraný pracovní věci a domácí vestu+zimní věci,vypranou obří deku-užívám si novou pračku-ooo bože a furt chcu ten vysavač….nic no..
a leháro na terase….
jo mám nový léky na migrénu tak jsem si vzala v lékárně hned a dnes ráno…
dnes rán po 6 hodině vycházka ze psama ke křížku,tak nahoru mezi polama,
dozadu,na konci minutová úvaha,jestli se nehecnout,neslézt dolů a nudělat okruh kolem velkýho pole,vylézt nahoru a nad polem nad lípou a dolů-ten velký okruh jsem nešla hoooodně dlouho,protože kopce,…..
ale tak jsem to vzala zase zpět,kama jsem přišla,takže zpět po stejné cestě ke křížku a od něj směr nejkratší cesta dom,to jsem telefonovala tatkovi,tak jsem zahla ještě bokem mezi polama,
a pak už úvozem dom
psi proběhlí,větší ranní vycházka za náma,
některý poele,posekaný,některý vysoký,bezvětří a teplo,
umyla jsem psům nohy po vycházce, mokrým ručníkem-kombinace suchá hlína na polnačce+rosa ve vysoké trávě…..
ostříhla Žerykovi břicho a nohy,učísla je,nakrmila,rozdala nám léky,
umyla koupelku,wc,nádobí,co se tak 2 dny neumývalo..
sedla si na chvíli s máti a švagrem na terasu-máti byla ze psama v lese a našla 3 bedle..
začalo poprchat,
vyrobila jsem andulkám 3 hraččky…,
zametu,vytřu….
– švagr taky dobrej-sedíme na terase,všichni 4 psi leží na pelíšcích za náma,najednou-hrrr řev,všichni letí k vratům,štěkot..
švagr dojde
já-ty máš klíče?
on-no mám..
já to je dobrý,já tady v létě někdy chodím tak jako neoblečená….
až přijedeš příště dej nějaký znamení….
on-néé,budu jezdit,chodit nenápdně..a bud uvidím,nebo ne….:-D
objevila jsem boží kytarovou kapelu už potřetí si ji pouštím-40 FINGERS