Odpověď na: Volné povídání

Fóra Od čtenářů Volné povídání Odpověď na: Volné povídání

grimmh

PetraK
    Adéla? Je prudce inteligentní – a to doslova 😀 jak jsi správně napsala – je to vižla…..
    Panička je taky inteligentní, nikoliv však prudce 😀 a inteligenci samo myslím v naprosto ironickém slova smyslu. Fotky jsem vložila, protože mi s tím čajíček pomohla. Teď jsem chtěla vložit vnoučka – myslíš, že vím jak na to? Ani náhodou. Když jsem vkládala Adélu, vypadala ta stránka jinak a přímo mě vybízela abych vložila přílohu 😀
    Navíc mám problém, protože mám fotky v mobilu a jako mimořádná inteligentka ani nevím jak je dostat z mobilu do počítače.
    Už se těším, až bude trochu klidu, abych si mohla přečíst nový článek.
    Ráno Adélka, potom Eliška, potom úřad práce, potom nakoupit, potom Adélka, pak vaření – kapustové karboše a šťouchané brambory, potom rychlý přesun k mami, aby se naobědvala ještě za tepla. Teď jsem naládovala pračku a musím sebrat v sušárně co tam visí od včera. Pak s Adélkou. K večeru upéct koláč s jablíčkama – mám úžasný recept (a mamka má neustálou potřebu sladkostí . a já po kom tohle mám :-). Potom k mami vykoupat jí a podat večeři a pak určitě přijde na řadu ten dnešní článek 🙂

Irena
    Máš krááááásnou flatku a byla pěkně vyšperkovaná na ten masopust 🙂