Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

je mi táák bkbě,že asi zdechnu…
    ale jako na hubnutí dobrý..
    počítsla jsem si modřiny,a na jedné ruce jich mám 1…
    v neděli ranní-házení pečiva+pečení,to už mě bolela krční páteř ze sobotních tun mlíka,melounů a cukru+coly v akci,
    pak kasa,měla jsem skončit v jednu skončila jsem ve 2,kdy při doplnování krabic s těstovinama,jsem viděla,že jsem krk dorazila…
    přijela jsem dom,
    ležela jsem,večer chvilku ze psama ke křížku kousek+pár statických cviků,nějaký kroky,couvačky a dom..
    ppochopitelně s máti na terase..
    dotazy na práci jsem odbývala máváním ruky,zelená jak tráva…+žlučník,asi se mu nelíbil džus….+oběd-rzstřelený ptáčky…
    včera jsem učila ráno péct paní z dědiny,co je u nás týden tak honění,nervy,že toho musíme mít 2 krát tolik,když jsme 2….
    paak kasa,bylo mě strašně zle,mněla jsem jen jedn rohlík a dětský 2 mini kapsičky stejně jsem po práci blila jak amina…naštěstí jsem měla po prac. době,ven jsem vylezla jak mrtvola,doplazila jsem se koupit Dafině nůžky do zverimexu, a pak k obchodu a k autu,
    doma jsem ležela,pospávala,Martin šel chvílu ze psama,jedla jsem až v noci,
    jogurtový nápoj a ted ráno trochu,
    včera odpo jsme čučely na pohádky a český filkmy,s máti jsme nebyly,jí prý bylo nějak divně,tak aby jsme to od ní nechtly…
    volala jsem obvodní o léky na migrénu…

DOVOLENÁ-TVL,U NÁS V PRÁCI JE JEDNO,CO SI TAM V PROSINCI NA CELEJ ROK NAPÍŠEM,PROTOŽE,KDYŽ NEMÁ LIDI TAK JU STEJNĚ DOSTANEM JINAK,JÁ MÁM 25 DNÍ DOVČI,MUSÍME VYBRAT DO ZÁŘÍ,VČETNĚ ZÁŘÍ,
    MARTIN 20 DNÍ DOVČI,V LÉTĚ CELOZÁVODKU,+V ZIMĚ,A SPOLEČNĚ BUDEME MÍT
    TVL 2 DNY!!!!!!!
    PROTOŽE PENNY NEMÁ LIDIMNEMÁ BRIGÁDNÍKY A V TOMTO TERMÍNU TAM MÁ DOVOLENOU HODNĚ LIDÍ,PROTOŽE CELOZÁVOHKA JE V HODNĚ FIRMÁCH STEJNĚ,ŽE….