Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Thielli
Hovnous je taky priroda:D ale lidem to vadi kdyz je na chodniku:D
Me teda vic vadi uspinenost a usmudlanost, to vnimam, ale me to prijde jako ze „a co je na tom zvlastne“ 😀
Maya
Diky za vysvetleni:)
A ty spis dole v tom tvym „pokoji“ ? Co tam budete presne delat vubec?
Joo, taky pri podobnejch akcich touzim byt kinimalistou:D ale super ze nemas zasnoy plisem to je dost pozitivni:)
PetraK
Pak je asi tezky ze kazdej ma tu hranici jinde, pro moji mamu sem byla smudla pax sem enemla.kostymek, liceni, ladici botu a kabelku a uces od kadernice.
Podle me je smudla ale nekdo, kdo neni umytej, ma umastenou hlavu ani neskrytou pod cepici a viditelne spinavy a smrduty obleceni:D
Tedy pro me je smudla nejaka fetka na ulici a pro moji mamu sem to byla ja:D
Nejak nechapu tu potrebu lidi maskovat prirozene… na oblicej davat barvy (a nereknu treba stiny pro obarveni ale naparlani kremama a pudrama) a omitka na zidku mi prikde na stejny brdo… nekdo se nestydi za svyj ksich a nekdo za svoji zidku.. a mozna ten nekdo kdo se nestydi za svuj ksicht ale pouizije barevny stiny pro treba veselejsi dwn tak zitka bez omitky s naalovanejma kytickama by jen znamenala ze mamw pekny kyticky na hnusnt zidce jako analogie k hezkym ocim na hnusnym ksichte…
Zatimxo pro me je ksicht ksicht a zidka zidka… nevidim bix zvalstniho na tom, ze se snazime predstirat ze jw to neco jineho nez je..