Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

tak čtvrtek mazisměna-ráno nádobí,pocvičit záda,jít ze psama kousek,s něma pár cvků,doma vykoupat,vyprat,a do práce,tam od půl desáté do půl šesté-akční čtvrtek,milion lidí+1 neschopenka a jedna ze zástupkyn po hádce s druhou zůstala doma….
    prostě když se baby rafnou,odnesou to i ostatní občas:-(,:-o
    takže dopoledne/ráno jich tam bylo na čtvrtek mega extrémně málo,práce co bývá hotová v sedm ráno-mražák-se dělala až dopoledne a vedoucí,neviděla co dřív-jestli péct/zeleninu,láhve,kasu..
    já měla mít původně odpo,ale protože buch odpadly naráz 2,a furt je nás málo,tak z odpo byla mezisměna….,
    pochopitelně každý den sedět večer/odpo z máti….
    v pátek ranní,Martin měl dovču,jel na výlet/tůru,
    já skončila v práci před půl třetí na bus,od 5 od rána,ráno pečení+házení pečiva-4 palety s pečivem-JAKO NECHÁU,JAK BYCH TO MĚLA STIHNOUT ZA 20 MINUT???+ k tomu pak napéct,dát donuty,koblížky…a ještě karlovku pečivo,kdyby mě nepomohla trochu jedna zástupkyně tak to nestihnu ani za 2 hodimy,a to su zpocená,uřícená a srdíčko mě několik hodin běží dost napřed….:-(
    opět hodně lidí,prostě čtvrtek+pátek hodně lidí bývá,akce no…
    odpo byl půjčenej zástupce z jiné prodejny-je to kus chlapa,žádný vižle a nemluví a maká a mega rychle,jedna z nových zástupkyn,co je u nás chvilku tak říkala,že to vůbec nechápe,jak to může někdo tak rychle deělat..
    no ono je to o dvou věcech-jednak musí mít ten člověk rychlost,a jednak chut dělat..
    já mám chut dělat,nemám rychlost…
    ale nikdo NIKDY nemůže říct,že bych se loudala,seděla ze založenýma rukama a tak!!
    prostě markuju,doplnuju cigarety u markování,doplnuju na kasách,prostě furt něco dělám..
    to náš kolega jedinej chlap má sice sílu,ale je línej,a zbytečně se bepředře,u práce kolikrát nevím,jestli neusne jak pomalu chodí k regálům se zbožím,přesčasy mu taky moc nevoní….
    no a ten vedoucí prostě valí,maká,je rychlej a tím,že je chlap,tak toho utáhne víc,než baba,tím toho víc i udělá….
    takový 2 -3 chlapy mít v obchodě jako kolegy tak je to super!!!,
    no nic,tak před půl 3 jsem dojela dom,dala prát 2 pračky,jednu sklidila,trošku požehlila hrby,chvíli si lehla,pak terasa,
    pak večer vycházka se psama i Betty-šly jsme kousek k lípě a dolů,potkaly jsme Pavlu s basenžíkem,jak jde navrch,tak jsme šli dolů,otočily jsme to at nejdu s ní kvůli Dafi a Betty,ona šla ale taky kousek,tak pak šla kolem nás,když jsem cvičila ze psama pár rehabilitačních cviků na místě-sedni/lehni,poklona,otočky,packy,kroky,
    tak jsme chvíli kecaly a holky byly v pohodě,když zjistily,že k nim basenžíkk nejde,je kus od nich,tak Dafi i u mě cvičila…tak jsem byla ráda,že když stojí kus pd ní tak to přežije chvilku bez nervů a Betty taky 🙂
    pak jsem došla dom,seděly jsme na terase..
    a v deset v noci spát..
    vstávám ve 4-vyvenčít nachystat sváču,dát léky,v noci xxxkrát vzhůru,xxxkrát převlíct…
    v 5 v práci,pečení+pečivo,s odřenýma ušima uhnaná spocená dosedmi hotovo…
    pár věcí teda jsem nesklidila,pak kasa,+kolegyně na chladák,zástupkyně na kasu a další co dělala vše okolo-zelenina,pečení,objednávky,
    v půl desáté došla mezisměna
    do té dobyMILIONY LIDÍ,PŘÍŠERNÝ FRONTY,VELKÝ NÁKUPY,I V LIJÁKU MEGA VELKÝM!!!
    OD TÉ DOBY-FRONTY A MEGA NÁKUPY POKRAČOVALI,A K TOMU PAK SLUNKO VYLEZLO A FRONTY SE ZVĚTŠILY,LIDÍ PŘIBYLO!!
    VÁNOCE+VELIKONOCE+SILVESTR DOHROMADY-PSYCHICKY PRO NÁS VŠECHNY SSTRAŠNEJ ZÁHUL!
    sknčila jsem v jednu,dojela máti nakoupit,po cestě jsme se pohádaly kvůli práci-klasika-ona je prodavačka,já to beru vše podle sebe,musím ty zákazníky cháípat…a blablabla..
    bych jí chtěla vidět,kdyby jí zákazníci posílaly do P..A ŘÍKALY,ŽE JE PI.. A KU..,jak by byla v klidu…
    ona toto nikdy nezažila….
    já fakt nesnáším,prostě nesnáším,nenávidím,když mě někdo poučuje o něčem co nezažil!!!!
    no nic….
    doma mě bylo blbě jak svina od srdíčka,ono ten pohled do front a honění na kase a u práce nepřipdá a nadávání zákazníků taky ne….
    tak jsem dala oběd,ležela jsem s Dafi schváklnmě nalepenou na zádech-čila jsem ji to stejný co Geroška cíleně,lepit se nma záda,celá se přitulit,i s krkem a nehýbat se,na prořátí zad..
    v práci jsem si vzala n záda prášek,pak jsem po ležení šla na terasu,dala si s máti zákusek a kafe,ležela jsem pak sklidit prádlo,pocvičit se zádama,jít chvilku ze psama,kousek k lípě,pár přinášecích cvků s Dafi pár na rehabku cvků s Žerykem,nakrmit psy,sebe a jít zase chvilu ležet na terasu s máti…
    a za chvíli do práce….vstávat…