Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

Kimi

Navštívila jsem dnes svého ortopeda, jednou do roka pigáro do kolene, aby lépe fungovalo. Paradox – to levé, co jsem si na podzim natloukla je v pohodě a pigáro dostalo, v tom pravém, které mělo být zdravé, je voda, které se teda musím nejdřív zbavit, doporučen studený obklad za pomoci tvarohu a ledového polštářku, začátkem července se mám ohlásit, zda se mi odvodnění podařilo.🤦‍♀️
    Goliáška jsem nechala doma s tím, že bude vyvádět. Kdyby nebylo takové vedro, vzala bych ho s sebou, čekat v autě mu nevadí. Když ho nechám doma, musím mu zabránit v přístupu do obývákové části, aby mi nepřerovnal konferenční stolek a některé police. Normálně uklízím do skříně i hole, se kterými teď chodím, ale dneska jsem spěchala, tak jsem hole nechala vedle dveří ve víře, že je nechá být. To se ukázalo jako průšvih. Když jsem přišla domů, zjistila jsem, že mi nejdou otevřít dveře do bytu, protože přes chodbu spadla hůl, vzpříčila se a dveře zablokovala. Druhá hůl naštěstí zůstala stát, tak se mi s ní po jistém úsilí podařilo spadlou hůl posunout a dveře uvolnit.😉 Odpoledne návštěva veteriny, paní doktorka minule zvýšila dávku jedněch tabletek a zjistila jsem, že brzy dojdou. Takže bojujeme dál.👊