Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dneska namastit svaly a zítra – nás čeká děsnodřina. béme házet betóna zas, musíme to naházet za ty dvě hodiny. Pak přivezou kamení a béme zas házet kamení. Kamení béme házet asi dalších sto let, protože jáma je vobrofská.

Mirka má novou pračku? Já to nestíhám, máš ji i se sůšou? Abys nemusela řešit sušení prádla, když vám to neschne?

černej čaj drží dyjétu nedobrovolnou? Chudera malá, taky bych měla, viděla jsem fotku, kde se mi udělalo velmi nevolno 😀 😀

Maya
    to mě mrzí s kočenkou, člověk je v týhle situaci bezmocnej, není to jak s pesanem, drž se . Zas na druhou stranu si teď jak to píšu říkám – ona se tak rozhodla, ona to tak chtěla, člověk by ji nutil v podstatě do něčeho jinýho. Mě kamarádka říkala, když jsem jí řvala do telefénu, že žádná z variant prostě není špatně – ani ta, když se člověk rozhoduje, kdy ,aby zvíře nechal uspat, ani ta, když zvíře odejde samo. /nemyslíme pochopitelně nějaký šílenosti, kdy člověk pochopitelně, tomu zvířeti tu cestu ulehčí/. Ale že smrt je přirozená, že a to říkal Brtnik taky pravdu, že prostě nikdy není úplně hezká, tomu se zabránit nedá.

chjo, to je zas téma, co ?

No, drž se. Nicméně odešla přirozenou cestou, tak jak si to rozhodla ona sama.