Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsme výborný!! Zvládli jsme to posekat komplet a ještě se pak kochat a pobíhat po louce. Černej Ďábel makal jak šroubeček. Jen jsem na zarostlý části louky musela jezdit hodně, hodně a stokrát hodně pomalu. Měla jsem strach, aby tam nebylo srnče, nebo zajíček. To je vždycky adrenalin. Skončili jsme v půl osmý, to není špatný skóre.
Maya
ach jo, ach jo, ach jo, tohle je u nich hrozně blbý a zabránit tomu nejde, když je to kočka venkovní (a kdo by chytal myši, kdyby byly všechny kočky zavřený) drž se. vosí hnízdo je taky supr! (já Ti nevím, jestli se to ještě smí, takhle je hubit, ešivá člověk nemá volat někam? min. v Německu to tak je.)
neboj, vydrzi, o vikendu uz ma byt zase kosa
dvacet stupenců nejni kosa a v ouderek zase třicítky
Fifi
, trepala jsem se tam chvili jak motyl nabodlej na spendlik, nez se mi povedlo se odpichnout.
no taky fuj a ble teda, mělas štěstí víc, než rozumu. Já jsem jako čtyř-pětiletá spadla ze stromu do kopřiv jen v trenérkách. Taky zážitek
To bych fakt nikomu neprala.
vim ,však taky “ Já jen žertovala Ivánku.“ 😀
Nechci jasat, ale zacina mu neco do hlavinky dotejkat.
ježiš, to by byla krása a úleva. a myslím, že pro hodně z nás tady taky, min. pro Thielli a mě, páč víme a furt ty palce držíme a přejeme si, aby nastal kid a mír na zemi, páč víme vo čem to je 😀
Ale furt je to o tom bejt na nej jak kapral, neustoupit ni o pid ze zabehlych veci. Ritualy, ritualy, ritualy, to je u nej nezbytny.
Jo, jo a jo. Je to nepříjemný a taky náročný, člověk musí hlídat každej moment.
Ale třeba se opravdu časem pruhy propracujou k něčemu, co člověka pak překvapí. Podivej se na mě, tady vosum let se snažim a…… výsledky jsou! 😀 😀
Kimi
na některé zásahy raději ne.
to věřím, hodně věřím, máš můj obdiv
kreténi to vybavení ukradli.
a tohle asi nemá cenu ani komentovat, bych se vztekla asi.