Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

Fifi

Vedro vespolek,
    fuj, uz se tu netopte. Taky se mi povedlo jednou bejt semleta ve vlnach v mori a ble. Voda je mocnej zivel, pamatuju si na tabore horni tok Labe. Vetsinou klidnej volej, kterej probrodis na druhej breh. Pri zaplavach silenej hukot a proud, ze by to semlelo i remorker. Jeden rok jsme odjizdeli tak akorat, druhej den na nasi kempovaci louce plavaly labute.
    spadl mi při blbnutí kruh na nohy a já neuměla ještě moc plavat.
    Ja se jako mala malem propichla klackem na chate. Houpala jsem se na houpacce v lese a odpichovala se vetvi, bo jsem nohama na zem nedosahla. A jak jsem to hodne rozhoupala, dala jsem vetvu pred sebe, ta se zarazila do zeme a mne do bricha. 🙂 Modrak peknej, pres tkan to nastesti neslo, trepala jsem se tam chvili jak motyl nabodlej na spendlik, nez se mi povedlo se odpichnout. Babi s dedou jsem nic nerekla, bych este dostala pres zadek… 😀

Esusova
    Pruhatec se hodí! Pruhatec záda napraví, Pruhatec peníze za lamače zad ušetří!! = PRUHATEC DO KAŽDÉ RODINY
    😀 To bych fakt nikomu neprala. Nechci jasat, ale zacina mu neco do hlavinky dotejkat. Ale furt je to o tom bejt na nej jak kapral, neustoupit ni o pid ze zabehlych veci. Ritualy, ritualy, ritualy, to je u nej nezbytny.

Thielli
    a tak jsem si lépe dokázala představit tvůj pruhovaný reaktor. Ještě stále stojím v pokloně v předklonu.
    Se radsi narovnej nebo ti este taky rupnou zada. 🙂 Ale tak vorech by te napravil, si psala, ze se nekdy v lete chystas nasim smerem? Btw, hlavne kvuli tobe jsem do Pruhaty samotky davala novy videa, se mrkni, ze on je to vlastne hodnej broucinek. 😀