Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Po delší odmlce si zase přisedávám ke kecacímu stolku. Dočetla jsem zpět, přiznám, že menší pozornost jsem věnovala botám, ale jinak jsem snad byla poctivá.
Mirko
prosím, řekni, co brání tomu, abys Martinovi řekla to samé, co tu píšeš? PO MEZISMĚNĚ POTŘEBUJU BÝT SAMA, POTICHU, NABRAT SÍLU….
Jsem rozčilená zase – jakože tvoje potřeby odpočinku jsou menší než zábava důchodkyně? …to mě točí a točí.
Tak to alespoň zkus to jednou udělat – říct – Martine, maminko, nezlobte se, potřebuji samotu, jinak si úplně neodpočinu a zregenerovat je pro mě čím dál těžší.
Udělej to jednou, podruhé… zvykni je na to, že to může být jinak a svět se nezboří a nikdo žalem neumře.
Nejednou jsem zažila, že něco, co jsem myslela, že způsobí oheň na střeše, nakonec bylo vzato v potaz a bez remcání. Kolik důchodců je o samotě celé dny, týdny, měsíce… a ty potřebuješ pro sebe pár hodin a nejde to?
Fifi
Před časem jsem viděla na vlastní oko Koněva. Mladá uřvaná ohařka, co skákala jak na pérech celou vycházku. V sobotu jsem viděla Tali… šťastně rozběhnutá je (ač nerada) schopna jednomu vyvrátit koleno do protisměru…
Obě čubiny k zulíbání, o tom žádná… ale na mě by to bylo jako obsluha jaderného reaktoru. Prostě zlatý půůdle… a tak jsem si lépe dokázala představit tvůj pruhovaný reaktor. Ještě stále stojím v pokloně v předklonu.
Kéž bych ti mohla někde na e-shopu objednat plný sud síly a robotický ruce, který nemodrají…
Petrs01
Piksla tam v sobotu strašně chyběla. Ona i Bubi. Měly tam být obě v tom bukovém chrámu. Nevím, proč si už tak brzy musely vlézt nahoru na balkon a jen na nás dolů koukat.
Zlatko
Bubliny jsou připravené, jen je vypustí pani Zrzavcová, až přijde jejich čas.
Čajíku
Díky za článek o putování, zase krásné fotky u něj. Také se podívám doma po staré Nokii pokud ti už někdo něco neposlal…
PetraK
Já ti nevím, zda mám věřit, že Ričrd je kamarád. Já vlastně vůbec nevím, zda na tebe neposlat sociálku, že někoho držíš ve sklepě… pokaždé, když se jeden mihne u vás za plotem, mihne se tam u vás nějaký stín, ale pak tam člověk nikoho nepotká…
Mayo,
Jak jsem psala, boty jsem tak nějak proskákala, stejně tak jako granule… takže tobě i Kimi jen mávám a zdravím…
Denny
Z fotek dýchá léto a pohoda, to je dobře, že to vyšlo, že ti neuplaval Roman… se směješ možná, ale my když byli s tátou ve Francii a jeho Miluše vypadla z raftu, tak se mě průvodce ptal, ať se zeptám táty, jestli pro ní má plavat…
V té době jsem ještě ten jazyk celkem uměla, takže jsem se opravdu nepřeslechla… ona si to zrovna neužívala a bylo to celkem zjevné. No, táta vyměkl a řekl, že teda jo.