Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Brypodvecir vespolek,
jsem tise doufala, ze tu sprchne, cerno vypadalo nadejne. A prd, par kapek a vichr, kterej akorat zvednul mraky pudy z pole. Ale aspon se ochladilo, tech 27 stupencu bylo prilis.
Pepina jsem videla vcera prvne blit, prasatko si naslo jedinou asi merunku zelenou spadlou pod stromem. Mysleno, ze na tom obr stromu jsou mozna este tri dalsi, tak budou dalsi vomity asik. Co dalsiho se udalo? Asi nic, jen mi vlastne Pruhy prokruply zada, kdyz jsem na kabelu necekala prdu od nej na vychazce, se najednou tadaaa rozbehnul. Ani zaprit jsem se nestihla, tak jen obe ruce kabel drzely a kruplo mi v hrudni pateri vic nez u chiropraktika, tyjo, jak pan Hrusinsky jsem se pak kroutila, ze opraveno. 😀 Docasne.
Dennyky
No peknyho modraka sis poridila, si uz skorem jak ja, se dycky z psi dovoleny vracim rozbita. Uzijte si zbytecek dovoleny! 🙂
Mirko
Ja ti tak moc rozumim s tou chvili klidu a tak, jen sama pro sebe bejt. Mati nema nejaky kamosky, ze by taky s nima nekam vypadnula, pokvokla by si s nima?
Gratulire k nakupu pracky, ta bude vase? Hlavne at funga a zadny kurvitka. A hlavne ber leky a zadny dalsi porezavani se, ju? Nemas to tam jednoduchy…
Ohledne cen operatoru budu muset taky nejak jednat, zvedlo se mi to a nelibi se mi to. Budu na ne zla, este se poradim s nakou chytrou hlavou.
Cernej caji, muzu omrknout stary nokie u znamy, mozna je este nevyhodila? Ale vubec netusim, jestli je stale ma a jak moc jsou funkcni, dam vedet, zitra se tam budu stavovat.
Maya
Ja mela i nejaky ty lightky nebo seniorky od Fitminu, mi to kamoska blbe objednala, a Ruzici to chutnalo, jen prave byla vycucla hodne. Hehe, precik kastratky jsou obezitorni. Bych zkusila neco z toho. Nebo jinsi cenova relace je Marp Holistic, u jozefcice obezitorni jsem panicku navedla na tohle a chutna to psici, maly granulky jsou to a nepribira…