Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

Maya-tak sluchátka by mě nepomohly,ččeká se ode mě společnost a mluvení..
    hele já to rozumově chápu,že by jsme měly být s mámou-a jsme,jsme s ní po práci,večer,já dopoledne než jdu na odpo,
    dáme si kafe,občas vycházku,ale třeba po mezisměně a před dalšíma směnama je to náročný já potřebuju být sama,nebo klidně s něma,a POTICHU ALE!!!!!!!!!!!!!!!

a včera ráno delší vycházka ze psama po dešti-dědinou ke knihovně,kolem rybníčku ohrad dozadu a zpět k rybníčku a dědinou dom,
    pak jsem byla chvilku doma
    pak se jelo do Vyškova pro pračku!!!!!!
    tak já šla vedle pro kr.elastáky a gumičky do vlasů a Martin s máti koupily druhou nejdražšíííííí-za důchod co vrátily zpětně za otca..
    nevím kolik stála pračka,ve středu ju mají dovézt,tahle se muzsí dnes/zítra odpojit….
    Martin mě vzal sluchátka k počítači,který moc nepotřebuju..
    jedny mám do uší-používám,druhý jsou rozbitý,na hlavu velký,ty půjdou pryč další jsem nechtěla-mám je nevím proč…??
    šly jsme do zverimexu koupit Žerykovi granule,
    Martin koupil Brita hypoalergení,3kg…
    a chtěl jakýsi keramický misky v dřevěným stojánku za 119kč-jako jo byly hezký,vypadalo to dobře..
    ale misky mají,nový nepotřebujou,v sobotu 3000 veterina Dafina..
    myslím,že bez misek se obejdem…
    tak jsem se dozvěděla,že nechci udělat Martinovi žádnou radost..
    tvl nechcu chcu šetřit..
    nic no,Martin dopo dělal svíčkovou,od máti jsme dostaly polívku,o půl 4 jsme šly na tarasu,na kafe a grilování,
    mezitím přijela na hodinu na kafe švagrová ze švagrem..
    zalezly jsme dom večer po osmé,kdy jsem přemlouvala Dafi na venčení před barákem na flexinách*jen vyčurat/vykakat,ždibec projít a dom
    ona na konci vodítka na terase-já na dvoře,a ona,že nikde nejde..
    Martin se smál a čučel na to..
    tak jsem ji ukecala,Martina seřvala,že se o ni může týden starat o oba…
    dnes ráno s oběma kousek k lípě,to jsem telefonovala tam i zpět s tatkem-venčení s telefonem:-D
    psi se ploužily,u brány ždibíček cvičení
    Žeryk má pro sebe všecky pamlsky,když Dafi nic nemůže:-(
    pak vyčesání/kartáčování Maxe a ostříhání strojkem
    pod okem má nateklý velký černý bebínko,
    a máti si myslí,že je to melanom…
    já si myslím,že mě hrábne….
    brzo,
    daly jsme si spolu kafe,máti pere,než se odpojí pračka a mě čeká za chvílu odpo….