Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
tak pátek+sobota za náma..
náladu mám pod 3 psy….
v pátek pidi vycházka-venčení+pár cviků a dom,
zamést,vytřít,vyprat 2 pračky,posedět z máti-trávíme s ní vlastně veškerý volný čas..po práci,já před prací….
pak pěšky do práce-tam ve 4-což je prostě málo,když máme být na kase,vybalit,uklidit,tak 4 na pátek nic moc…
no skončily jsme v deset v noci….
zástupkyně mě hodila dom…
furt vykašlávám+ucpanej nos od pátku…
v sobotu brzy ráno-v 6 vstávat,spát jsem šla v noci…
vyvenčit psy a na veterinu s Dafi na kontrolu
takže-játra se od ledna zhoršily…:-(
štítná žláza dobrý,ale stejně furt léky,
Dafi přibrala-má 6,3kg,chtěla bych to setřepat pod 6 kilo,nejlépe na 5 a půl,ale to je měga sci-fi,takže něco pod 6..
stříhal jí drápky,ale ty ode mě celkem měla dobře…
tak na játra přísná dieta-furt granule od veta-tak jsme vzaly 6kilovej pytel,
jabko,mrkev nemůže,psí pamlsky,nic tučnýho,trošku sýru,ždibec piškotu,vařenou zeleninu..maso by trošku mohla,ale jí je po ní blbě,tak jí je nedávám..
POTŘEBUJJU PAMLSKY PRO HEPATICI!!!!-NEVÍTE NĚKDO?????
JO SILIMARIN ZVÝŠEN NA 2 DENNĚ
ŽERYK-srdíčko dobrý,boule pod paží co má od září se zvětšuje,už je i vidět…ale nebolí ho to….
na tom místě je to blbě operovatelný-neví se kam to sahá dovnitř-to může bt vevnitř prorostlý někam….
a když se do toho rejpne,může se to rozjet….,tak až mu to bude nějak zavazet…tak se uvidí…
Dafi za 3 měsíce na krev na játra a za půl roku na štítku….
pak ještě do lékarny Dafi pro léky,mě pro kapky do nosu-furt do sebe cpu rozpustnej ACC long ještě..
a pak jel Martin dom a já na mezisměnu…,
v práci vybalování+kasa,pak kasa,v půl šesté u počítání kasy jsem zjistila,že v docházce na červenec mám dovolenou mimo Martina-jindy než on..
protože nejsou lidi,kolegyně půjde do důchodu a v pátek třeba nemůžou jít do práce 3 lidi..
no a hodně lidí má dovču v mým termínu,protože celozávodky jsou všude stejně,že…a když má někdo 20dní dovči a v létě 14 dní celozávodku,tak holt na výběr pro dovolrnou rodinou/společnou/moc není..
tak jsem to řešila večer po telefoně s vedoucí co má týden dovču od včera…
a zkusí s tím něco udělat,ale zatím nejsou lidi,snad budou nějací brigádníci,ráda bych měla aspon týden společnej…uvidíme…
Martinovi v půlce září končí smlouva a před tím má hoodně doktorů,tak snad ho kvůli tomu nevyhodí…
PAK žERYK