Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

včera volno-ak ráno od 5 vzhůru,alééé táák se mi nechtělo vstávat,až jsem šla debil za deště…
    ke křížku,potkaly jsme Pvlu,tak jsem s ní kousek šla s Dafi v náruči,pak jsem hodila Dafi aspon párkrát aportek at se trochu proběhne,když se nesla-ehmmm jí to jako teda nevadilo,Pavla,jestli jsme nepřemášleli nad kočárkem,když ona ty vycházky jen krátký,a ještě se musí něco dělat….
    pak oba doma 2 hlavolamy čmuchací,já pak vařila,vyssávala a chrněla…
    odpo do knihovny,
    a posezení na terase,
    večerní vycházka i s Betty,a trošku aportíkování Dafča,a obíhaček-krmíme mín granulí s vařenou zeleninou at ždibec zhubne…,
    dnes ráno s oběma kousek mezi pole vratama procvičovaní přivolání na povel PIŠKOTEK!
    a dom,před tím trošku uklidit a na mezisměnu,
    po práci,dom busem,
    posezení na terase s máti,večeře,2 čaje,kafe a pak focení pejsků v zahradě na scjválně zarostlých záhoncích-máti už nechala část zarůst a na té zarostlé části je měsíček a pak ty modrý kytičky co tam sami vykvetly,
    pak i s Betty ven kousek k lípě,vyfotit holky a zpět,Betty chvilku bez vodítka,než mi došlo,že jsem ji pustila…
    na zahradě jetě fotečku Žeryka s Betty Betty trysk dom..
    nakrmit a psi hají..
    a mě čeká místo mezisměny odpo,kde nás bude mín,protože vedoucí má paragraf..se s toho zítra zb,ázníme….,snad neskončíme moc v noci,protože v sobotu musíme řešit s Dafi léky a dallší….