Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

v sobotu rodinný výlet-ráno vyvenčit všechny psy-Žeryk po mě vystartoval,tak jsem mu urychleně švihla jednu vodítkem a seřvala…fakt je čím dál víc fajn…:-(
    takže ven s Betty a mou 2 a pak Betty s Mxsem ještě do dědiny,pak jsme ve čtvrt na dest-já+Martin a jeho máti a můj táta +mí psi jely do BK,
    vycházka v arboretu ve Křtinách,kde se Dafi strašně táhla,protože kopec a teplo a nuda..
    pak oběd v hotelu Broušek u Blacarky,pak vycházka po centru města,kašna s labutěmi,hříbátka…-sochy…,kafe/horká čokoláda se šlehačkou ve městě,
    no a pak rodina odjela dom,zůstala jsem já+Dafi s tátem a já šla chvilku hajat,před odjezdem na oslavu kamarádky ze čtyřlístku-bylo to v BK na Myslivně-chvíli jsme seděli venku-já sklenku bezové sodovky,pak půllitru bezové sodovky,pak martini,a 2 čaje,a kuřecí medailonky s colleslawem…
    do půl jedenácté jsme poseděli podebatily-co děti kam na dovolenou,vysvědčení a tak….
    po odjezdu dom jsem ještě vyvenčila Dafi a šly jsme hajat,
    v neděli jen odpočinek-ráno vycházka podél řeky a přes město,dopo jsme šly s tatkem koupit mámě dom rajčata,tak vycházka do města-máme to kousíček,
    a pak jen hajání,čtení,tv,trošku úklid,
    odpo nás Martin dovezl dom,trošku jsme poseděli na terase,já vyvenčila večer psiska a neděle za náma-pro mě nečekaně odpočinková,bez lítání po kamoškách:-))
    v pondělí ranní-pečení+kasa,vybalování a po přesčasu,vlastně kromě mezisměn jsou tam přesčasy furt..:-(
    tak pak za lijáku dom
    doma donutit pséky se jít aspon vyčurat,po nahánění Žeryka z terasy-má 2 vchody,takže vždy zmizl jedním a druhým se vrátil,tak jsem je dala ven před vrata,tak se vyvenčily a hurá dom a ležet,
    večer pak kousek projít,pocvičit,trošku doma uklidt
    dnes ranní-pečení+kasa,zase skoro hodinu přesčas,
    dojela jsem dom po nákupu,doma po jídle ven ze třema psama,trošku pocvičit,
    pak si namatlat xicht,olíct se za ddámu trošku a jí na koncert Vzpomínkový na otce Martina,šla jsem tam ze švagrama,a mým tatkem,
    ředitelka měla proslov a pak byl hodinu a půl dlouhý koncert žáků,učitelů a absolventů hudenky,nejhečí byla Kristýna Mrázková-zpívala písničku Kříž od Davida Stypky+svou vlastní-kterou naposled slyšel otec Martina..
    ale hezký to měly všichni
    moc se mi to líbilo,
    klavír,housle,bicí,kytary,sbory i solově….
    moc hezký,
    tatka jel pak dom,švagři šli na pivko…
    pěknej koncert,bylo by fajn občas vypadnout jinam než ze psama,práce,knihovna,BK-prostě občas kultura nezaškodí….