Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

Fifi

Bryvecir vespolek,
    Pikslika jsem osobne neznala, ale zdalo se mi vcera o ni. Ze jdeme s Pepinem a ona ho svou zravosti presvedci, ze lepsi je prijit k tete Petrs nez litat nekam v dal. Je mi lito, ze jsem ji nestihla poznat, i kdyz to v planu nekdy v breznu bylo… Taky se mi tezko pise, tyhle ztraty psu u pro me „blizkych“ lidi mě boli, jak kdyby slo o myho vlastniho psa.

Dennyky
    Vypada to paradne, uzivejte si dovcu. Jestli jste prejizdeli az vcera, tam se dely veci na Slovensku s bourkama, fuj.

Cernej caj
    A jak bylo? Malo si prubezne informovala, tak o to delsi bude pak report asi.

Ja jsem se vcera pripotento v noci, sotva jsem dobehla.Tresne. Puvodne jsem je sla trhat jen pro kamosku, ale nedalo mi to a prubezne jsem pozirala. Chrupky, krupky, nebo co to je, nejvic nejlepsi polobledy tresne, ktery jsou sladky a krupkavy. Rostou naproti na polnacce, behem dvou az tri dni se do nich pusti cervi, kdyz by zaprselo, popraskaji. Dneska velehejno spacku a najezd sousedu, tak jsem si sla jeste natrhat se schudkama a posejrim se asi znovu. 🙂
    Jo, a nasla jsem Ruzici blechu na hlave. Hec. 🙁 Venku ryla myse, tak snad to byl ojedinely vyskyt. Klistata tu moc nejsou, to jsem tahala prvne Pepinovi u pindika predevcirem. Jestli najdu dalsi blechu, budu dlouze dumat, co nasadit.