Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fóra Ostatní Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fifi

Trosku oprasim pruhatou samotku, zkopiruju jsem svy hlaseni vedle z diskuze.
    22. 5.
    Jsem akorat dosekala zahradu, podruhy teprve letos, nechala jsem to rust az ke kolenum kvuli hmyzum a suchu a vubec. I tak je porost ridky jak muj vlas a sekacka to krasne brala. Pepin mel tedy podruhe v zivote prilezitost si uzit sekacku a dobry, pamatoval si, ze NEEE = drz se o kus dal, nekousej to/me, nervi na to. Za odmenu byl pak prvne procisnut furmikem, to jsem zase musela rvat NEKOUSEJ DO ME!, ale taky dobry, koncetinu mi neodkousnul. By me fakt zajimalo, kde ty jeho problemy vyvstaly…

23. 5.
    Jsem po nocni prochajde a vynaseni jezka ze zahrady premyslela, jak shrnout Pepina a jeho vychovu. Cukr a bic, velkej, dlouhej bic a zaroven hledani cukriku.
    Co ON chce, v tom ho musis usmernit/ pripadne rovnou cinnost zakazat a pak pod jistyma pravidlama mu zpet davkovat jeho chtenou aktivitu s prepsanyma pravidlama. A velesaskovat, aby spolupracoval, kdyz ma cloveka total u zadnice.
    Priklad nejzhavejsi – jezek na zahrade. Toho uz zna, meli jsme u pichlaka s Pepinem pohovor este s lahvi a vodou asi pred mesicem ci vic. Ja musela pouzit hrubou silu na psa (nemam to rada), aby jezka nerozerval tenkrat, lital kolem po zahrade (cokl) a nevnimal. Od ty doby na jezky jen jeci, hlasi je. (Podotykam, ze Ruzice driv jezky nesnasela, s mym soucasnym pristupem radsi drsna fena zajede do baraku a neplete se mezi F a P.)
    Pripad dalsi – jeceni vorecha u plotu. Jak ja tohle nenavidim, nesnasim ujeceny cokle, a ze on je takovej ten magor, co bude stek-stek-stek-stek treba na kosa za plotem, nebo kdyz jde nekdo se psem kolem, bude pak pistet a cihat, az se lidi budou vracet. Tadaa, mam tu epesniho jecaka a hlasice a ustekance. Co s tim? Zase hruba sila, flaska s vodou (magnoska 1,5litrova s dirkou ve vicku), vytlaceni kretena jeciciho z jeho zaplotniho prostoru, ze to neni jeho. Ale moje.
    Chces jit hlidat? Cekej a koukni se na me. Odmenou je beeez, hlideeej. 😀 Nema ten blazen vubec cas na nic jinyho, hracka, pamlsek, nic.
    Toz zvysime levl, po tomhle uvolneni blazna privolam? Zase jen hruba sila (mentalni a intonacni), pako pruhaty prijde! Velepodrbani, mazleni, pri kterym mi malem ukousne ruku, nos, nohu, ale zacina chapat princip.
    Doma na linku lezt? To uz dlouho nezkusil, ale dostala jsem dneska jeden balicek od pani nakladatelky a to se mu rozsirily zornice. Chytnul facaka a plynule odplul do svy klicky, dobrovolne. Megi, dikec, to jsou strasne smradlavy nejvic nejlepsi psi hnusaky, teda po tech od Thielli. 😀
    Toz tak, to je pro Mirku, kdyz se ptala, jak s Pepinem pracuju. I na blby zahrade je i vubec nejzakladnejsi poslusnost prekerka, ale pomalinku se to lepsi. Venku holt jedu snuru (este jednou diky, Thielli, je to bezva kabel), on jede tupo a jebe se mnou. Vcera jsem byla na rehabce porovnat si hrba, tyran se ptal, co jsem to vyvadela, ze jsem cela uhnuta. 😀
    PEPIN! 😀