Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

Thielli-ale to si nemusíš připadat divně!
    božínku,já měla před letama zánět podhrudnice-dělala jsem v sobotu chladák-na sobě mokrou podprdu,která mě studilla,a v neděli už jsem byla hotovo pak neschopenka a pak 4 dny úplně hotovo-jsem nemohla tv,číst,nic….
    a půl roku mě strašně bolely prsa-od té doby na sobě nesnesu studený věci..
    a mám vyloženě fobii s prochladnutí/s promoknutí..
    jak mám pocit,že by mohlo pršet táhnu sebou nepromokavou větrovku+gatě,věčně mám u sebe vrstvu 2 navíc-když jde někde přes letnojarní měsíce,kdy jdu za tepla-jakže,venku vedro/teplo,ale vím,že nebudu za hodku zpět a nevím,jak bude tam kde budu-čajovna,restaurace,bude tam průvan,klima?večer táhnout z oknna?
    tak sebou táhnu tak 2 svetry přes ruku a i elastáky klidně ještě nenápadně…
    a pak se oblíkám….
    -a ted to vyšlo tak,že jsem neděle pondělí byla doma,+od pondělí hned léky,
    neměla jsem teplotu-to bych šla k doktorovi hned a ne do práce a měla jsem jen 2 odpolední,kdy nehrozí chladák/mražák,,,,
    jiný by to bylo mít 6 dní a z toho něco ranní…
    s tím,že už přes noc moc nerýmuju,piju čaje,kapu,mám ty léky na rýmu-Clarinase repetabs,a ležím víceméně,na vycházkách se ploužím,a vycházky dělám kousek s tím,že nutím Dafinu něco nosit,ale já se nehejbu,
    taky doktorka říkala,že kdyby se to nelepšilo at dojdu,ještě teda dodám ACC long rozpustnej…
    a popravdě-když už bych si mohla vybrat,tak su radši,když dostanu teplty,a jdu k doktorovi,
    než když si říkám-tak vyležím to mezi prácou,sice rýmuju,ale zas tepltu nemám,na doktora to úplně není….
    prostě jak jsou takový ty 3 dny-jak se to řekne v angličtině?
    že si vezme zaměstnanec 3 dny volna,je doma a nějak to vyleží,no tak to mě se občas povede mezi směnama….
    že mi nachlazení vleze do víc volnejch dní….