Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

jsem tu..
    minulý týden v pátek mezisměna,víkend volno
    v sobotu jsme jely strašně velkj kus ze psama-hodinu a půl teda,ale na můj vkus prostě dlouho,aby jsme skončily ve Vyškově..
    Martin se pokoušel hledat novou trasu na venčení a jaksi si nešiml,že co vymyslel byl vojenský prostor..
    tak jsem šla ze psama ve Vyškově podél řeky na vycházku a jely jsme dom…
    Martin mezitím nakoupil…
    doma ze psama chvilku večer ven,ostříhání Žeryka-ZA 15 MINUT CEČLEJ STROJKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jinak u nás byla švagrová s dětma,tak jsme pokecaly,
    v neděli následkem věčnýho pocení-doma+v práci,+spaní odpo s vlhkýma vlasama rýma a bolavý si kloubení takové ty boule dole v bedrce,jak když je chřipka/viroza,
    nicméně vycházku podél potoka k rybníčku a zpět jsem zmákla,jinak jsem se snažila vyležet-ucpaný dutiny a bolavý tělo…:-(
    v pondělí ráno jsem volala obvodní-tak mě poslala recept léky na rýmu-na týden-novinka,jsem takový nikdy neměla,berou se ráno s prodlouženým uvolnováním,+kapky po 2 hodinách kapat a v ledničce…
    chvilku ze psama-pár minut a ležet..
    jsen jsem odpo sjela pro léky..
    do toho 2 telefony z práce,jestli bych nešla na odpo ten den-nešla,ležím,su nemocná,není mi dobře..
    a směny navíc v pátek/čtvrtek…
    nešla….
    v úterý na odpo,ráno chvilku ze psama,za zahradu,trošku pocvičit,2 minutky a dom,na odpo jsem jela busem,směnu jsem prosmrkala,ale teploty nemám/neměla jsem,2 dny jsem se kurýrovala doma..tak jsem se odpo kurýrovala v práci na kase..
    odpo nehrozí-chladák/mražák
    na střídačku kasa a pak úklid,kartonování,
    skončily jsme před desátou…
    včera jsem šla chvilku ven společeně s máti,kousek k trati,po cestě Dafi nosila misku,klíč,a peněženku,at se trochu proběhne…
    pak jsme si daly doma kafe,já vyprala/pověsila 2 pračky,
    Martin mě hodil do práce,
    tam kasa,úklid,přecenění,skončily jsme po desáté-kdo se vracel pomalu zmklým obchodem pro kapky v ledničce?ano já
    dneska už je mi o hodně líp,skoro nic,
    podle toho jak su po ani ne 4 hodinách spánku akční….
    kromě krční páteře mě teda skro nic nebolí,nebo takhle bolí,ale ne jako viroza,ale z práce-klouby,záda,
    viroza po xxx čajích a lécích mizí,jen rýma zůstavá..
    takže ráno jsem sklidila prádlo,šla k lípě ze psama fotit-ano na bolavou páteř je nejlepší tahat těžkej foták..
    udělala jsem pár fotek,Dafi zase nosila peněženku a misku,Žeryk měl čmuchací čtverečk,doma jsme daly s máti kafe,
    pak vysát/vytřít/koupelka,wc,uklidit/vytřít terasu,ted se naobědvám a má přijet rodič….
    potřebovala bych upravit Dafinu…chjoooooo